Várandósság, születés, holisztikus családi gondoskodás

 

Robert St. John megfigyelte, hogy a metamorfózis kezelések hatására el tudjuk engedni a minket visszafogó, gátló mintákat, feszültségeket és viselkedéseket, amely lehetővé teszi a teljes és örömteli életet.

Észrevette, hogy a gerinc kezelésekor nem csak a gerincben elraktározott nyomás és feszültség szabadul fel, hanem az emberekben legbelül is hatalmas változások zajlanak le. Nem csak fizikai, hanem gondolati, érzelmi szinteken is.

Sok ember tisztában van vele már, hogy a születés és várandósság alatti traumák életünk későbbi részében is befolyással vannak ránk. A fogantatás idején meglévő stressz mértéke például meghatározza mennyire tudunk kreatívan és összehangoltan világra jönni. Ez azt is jelenti, hogy a méhen belül eltöltött idő és a gyerekkor, valamint az utána következő traumák csupán másodlagos stresszfaktorok.

A bennünk lévő stressz befolyásolja a várandósság alatt bennünk lévő gyermekünket is, aztán jön a születés élmény és maga az élet.

Ezért a kismamákon végzett metamorfózis kezeléseknek az az előnye, hogy az Anya és a magzat egyszerre kapja meg a kezelést és a harmónia teremtés szándékát, amely mindkét fél számára sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb természetes születést/szülést eredményez.

Fogantatáskor a legelső sejt hordozza azokat a mintákat, amelyeket akár évszázadokon keresztül, generációkon keresztül örökölhetünk. Így már a várandósság szakaszában feloldódnak azok a minták, amelyekre nincs szükség. Ezért már korán beépül a természetes öngyógyítás folyamatának tudás a fizikai sejtekbe.

A gyermekek nagyon szeretik, ha a lábukat simogatják és nagyon gyorsan reagálnak a kezelésekre (hiperaktivitás, érzelmi zavarok, tanulási zavarok, fizikai kihívások…esetében is).

Gyermekekkel együtt a szülőket is kezelve, holisztikusan gondoskodunk a családunkról és felszabadítjuk a természetes, veleszületett öngyógyító folyamatokat.

baby-2416718_1920

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s