Kapcsolat

BEJELENTKEZÉS ONLINE

HORVÁTHNÉ IVÁNYI ERIKA

3in1Concepts Kineziológus,

Panarom Aromaterapeuta és Masszőr

Természetgyógyász

06 30 631 9432

IVANYI.ERIKA.HU@GMAIL.COM

Minden emberben, benned is megvan a képesség a fejlődésre, gyógyulásra, előrelépésre. Ehhez sokszor külső segítség kell.

A  Stresszoldás , Aromaterápia segítségével hatalmas változáson mehetsz keresztül, amelyhez nincs szükség az okok és személyek , problémák megtalálására. Egyszerűen hagyni kell, hogy a tested és a lelked tegye a dolgát, csupán csak az összehangolásban kell segíteni.

Legyen kellemes időtöltésed nálam!

Küldj nekem bátran üzenetet, kérdést vagy kérést, amire választ vársz. Örülök neked!

Kapcsolatot felveheted velem itt is: ivanyi.erika.hu@gmail.com

Ha telefonálnál inkább: 06 30 631 9432

Magamról:

2009-ben kezdtem el  a természetgyógyászati és az alternatív segítő, gyógyító módszerekkel foglalkozni.  Második gyermekem születése utáni depresszióból is ezen módszerek egyike, a kineziológia segített kilábalni.

Már gyermekkoromban is sokat segítettem az embereknek ráhangolódó és beleérző képességemmel, különösen a családon belül, amikor nagyobb, nehezebb ügyekben a felnőttek is megkérdezték a véleményemet. Később is szereztem intuitív tapasztalatokat, a fizikai dimenzión túli energiák üzeneteit.

Felsőoktatási végzettségem (Nemzetközi Kapcsolatok Szakreferens) révén több multinacionális cégnél is dolgoztam, ahol szintén sok emberrel voltam körülvéve és tartottam kapcsolatot külföldi partnereinkkel is, ahol munkám lényege a problémamegoldás volt. Két gyermekem születése után kezdtem el magamon dolgozni a segítő, gyógyító módszerekkel , így találkoztam 2009-ben Munkácsi Gabriella tisztán halló angyali médiummal és a Rózsaláng meseregény sorozat írónőjével, akinél angyalterápiát és asztrológiai ismereteket tanultam. Közben Keller D. Zsuzsánál és Várhidi Ilonánál, és Simon Katlinnál tanultam és alkalmaztam a One Brain Kineziológia módszerét ( 3in1 concepts) , amellyel azóta másoknak is segítek a stresszek feloldásában. Még ugyanebben az évben találkozta a Robert St. John- féle Metamorfózis stresszoldással és több évnyi tapasztalás és tisztulás után kerültem kapcsolatba a brazíliai Joao De Deus (Isten Jánosa) és a Loyolai Szent Ignác Ház energetikai módszererivel. Doreen Virtue munkáit és rendszeres tanítasait is nyomon követtem évek óta, így kaptam a vezettetést a Healing with Heaven – Mennyei Gyógyítás kurzusának elvégzésére, amiben szintén a Mennyei Teremtő által küldött gyógyító lények, energiák, angyalok , vagy ahogy hívjátok, vannak segítségünkre. A tanulás pedig tovább folytatódik. A Panarom Aromaterapeuta Intézetben sikeres Aromaterapeuta vizsgát tettetm 2022.05.24-én.

 

Helyszínek:

Budapest XIII. ker. Úszódaru u. 2- Yogaterrace stúdió:

Veresegyház: online konzultáció, aromaterápia háznál

IDŐPONT FOGLALÁS : 06 30 6319432

Adatok:

Horváthné Iványi Erika egyéni vállalkozó

Adószám:67347867-1-33

Bank számla: (HU60)  10402991-86767175-90481003

Székhely: 2112 Veresegyház, Kacsóh Pongrác u. 1.

NAIH adatkezelési nyilvántartási szám: 70487/2013

GYEMSZI- államilag elismert szakképesítés: KINEZIOLÓGUS-2012.02.28.

Nyilvántartási szám: 206545