Kapcsolat

Minden emberben, benned is megvan a képesség a fejlődésre, gyógyulásra, előrelépésre. Ehhez sokszor külső segítség kell.

A Metamorfózis Stresszoldás segítségével hatalmas változáson mehetsz keresztül, amelyhez nincs szükség az okok és személyek , problémák megtalálására. Egyszerűen hagyni kell, hogy a tested és a lelked tegye a dolgát, csupán csak az összehangolásban kell segíteni.

Ebben a blogban pedig erről a gyógyító energiáról, stresszoldásról és lélekgyógyításról és a minket segítő angyalokról szóló történetekben merülhetsz el.

Legyen kellemes időtöltésed nálam!

Küldj nekem bátran üzenetet, kérdést vagy kérést, amire választ vársz. Örülök neked!

Kapcsolatot felveheted velem itt is: ivanyi.erika.hu@gmail.com

Ha telefonálnál inkább: 06 30 631 9432

 

Magamról:

2009-ben kezdtem el  a természetgyógyászati és az alternatív segítő, gyógyító módszerekkel foglalkozni.  Második gyermekem születése utáni depresszióból is ezen módszerek egyike, a kineziológia segített kilábalni.

Már gyermekkoromban is sokat segítettem az embereknek ráhangolódó és beleérző képességemmel, különösen a családon belül, amikor nagyobb, nehezebb ügyekben a felnőttek is megkérdezték a véleményemet. Később is szereztem intuitív tapasztalatokat, különösen apai nagymamám révén, aki szintén érzékelte és hallotta a fizikai dimenzión túli lények üzeneteit, jelzéseit. 9 évesen egyik éjjel arra ébredtem, hogy nagymamám a korábban eltávozott nagyapám üzenetét figyeli, aki Édesapám külföldi útjának veszélyeire figyelmeztetett. Felnőttként is tapasztaltam, érzékeltem eltávozott lelkeket, legtöbbször jelzés és segítségkérés céljával, akiknek ahogy tudtam segítettem Mihály Arkangyalon keresztül.

Több multinacionális cégnél is dolgoztam, ahol szintén sok emberrel voltam körülvéve és tartottam kapcsolatot külföldi partnereinkkel is, ahol munkám lényege a problémamegoldás volt. Két gyermekem születése után kezdtem el magamon dolgozni a segítő, gyógyító módszerekkel , így találkoztam 2009-ben Munkácsi Gabriella tisztán halló angyali médiummal és a Rózsaláng meseregény sorozat írónőjével, akinél angyalterápiát és asztrológiai ismereteket tanultam. Közben Keller D. Zsuzsánál tanultam és alkalmaztam a One Brain Kineziológia módszerét ( 3in1 concepts) , amellyel sokáig másoknak is segítettem a stresszek feloldásában. Még ugyanebben az évben találkozta a Robert St. John- féle Metamorfózis terápiával  és több évnyi tapasztalás és tisztulás után kerültem kapcsolatba a brazíliai Joao De Deus (Isten Jánosa) és a Loyolai Szent Ignác Ház hivatalos médiumával, a budapesti José Penteado Spirituális és Meditációs Központ vezetőjével, akinél Jézusba és a gyógyító jó szellemlényekbe, angyalokba vetett hitem megerősödött. Doreen Virtue munkáit és rendszeres tanítasait is nyomon követem évek óta, így kaptam a vezettetést a Healing with Heaven – Mennyei Gyógyítás kurzusának elvégzésére, amiben szintén a Mennyei Teremtő által küldött gyógyító Angyalok vannak segítségünkre. James Van Praagh, Diana Cooper és Robert Reeves munkái is hatással vannak az életemre, úgy, mint a munkámra is. A tanulás pedig tovább folytatódik.

Ezt az isteni szeretetet és gyógyító energiát igyekszem átadni át a hozzám fordulóknak. Szellemsebészet és Lélekgyógyítás,Kristályenergiát és Stresszoldást egyénileg és csoportosan is igénybe lehet venni az alábbi elérhetőségeken.  Angyalokról szóló írásokat , tapasztalatokat pedig a blogomban találsz.

BEJELENTKEZÉS:

HORVÁTHNÉ IVÁNYI ERIKA

06 30 631 9432

IVANYI.ERIKA.HU@GMAIL.COM

Helyszínek:

Veresegyház, Budapest,

Adatok:

Horváthné Iványi Erika egyéni vállalkozó

Adószám:67347867-1-33

Bank számla: (HU60)  10402991-86767175-90481003

Székhely: 2112 Veresegyház, Kacsóh Pongrác u. 1.

NAIH adatkezelési nyilvántartási szám: 70487/2013