Metamorfózis Stresszoldás

 

METAMORFÓZIS- ROBERT ST. JOHN

Robert St. John-féle Metamorfózis terápia lényege, hogy a test és a lélek; tudatos és tudatalatti, harmóniában legyen.  A kezelés által elindított VÁLTOZÁS FOLYAMATA új gondolkodásmódot, belső változást eredményez a korábbihoz képest.

Ha a Test és Lélek nem működik együtt, akkor  KÁOSZ keletkezik, amely különféle blokkokat okozhat fizikai, mentálisan érzelmi és viselkedésbeli szinteken:

 • pszichoszomatikus tünetek: idegesség, stressz, alvászavar, ágybavizelés, alvási zavarok, magas vérnyomás…
 • fájdalmak pl. mozgásszervi vagy ismeretlen eredetű
 • emésztőrendszer: étkezési zavarok, puffadás, allergia, cukorbetegség, elhízás…
 • migrén,
 • meddőség
 • önértékelési problémák
 • függőségek
 • bántalmazás feldolgozása
 • döntésképtelenség, túl sok gondolkodás egy dolgon
 • kapcsolati nehézségek (pár, karrier, elválás…)

FOOT

Láb gerincvonala

A Metamorfózis Stresszoldó kezelés nem a tüneteket kezeli, hanem egyensúlytalanság okát az emberben. Célja a harmónia és béke megteremtése az emberben.

Az egyensúlytalanság már fogantatásunk pillanatában, ill. azt megelőzően is keletkezhet. Örökölhetjük is és át is adhatjuk a következő generációnak. Minden egyes sejt, amely fizikai testünket és elménket létrehozza, tartalmazza és tárolja múltbeli tapasztalatainkat- nem csak gyerekkorunkból, hanem az anyaméhben töltött időben a fogamzás pillanatától, és korábbról is. DNS szinten a sejteken keresztül az összes olyan tapasztalat és információ megtalálható, amelyet a Lélek eddigi összes létezésében megtapasztalt. Így a Metamorfózis kezeléseken keresztül ezeket az információkat is fel tudjuk oldani ill. tudatosságba hozni. A leglényegesebb dolog, hogy a Metamorfózis nem a körülményeket és tüneteket kezeli, hanem magát az embert. Ha a tüneteket kezelnénk, attól a kiváltó ok, blokk még továbbra is működne és semmi változás nem történne.

Ha elfogadjuk, hogy képesek vagyunk önmagunkat meggyógyítani, akkor a kezelést adó személy katalizátorként működik, akinek segítségével feloldódnak a múltban keletkezett blokkok, feszültségek, viselkedés minták sejt szinten is. Így a jövő miatt már nem aggódunk, mert teljesen a jelen életünkben tudunk maradni. A Metamorfózis célja, hogy egy belső biztonságot adjon, hogy a saját erő és bölcsesség felébredjen, amely által a gondolatink is felszabadulnak. Így gyógyszerek, manipuláció és másoknak való megfelelés nélkül tudunk élni.

Mindenki úgy születik, hogy van benne természetes öngyógyító képesség. Ha például valaki meghal a beszéd minta, viselkedés minta nem hal meg, hanem valaki más folytatja a családon belül. Ezeket a generációs mintákat is fel lehet oldani ezzel a kezeléssel.

Amikor kialakul az egyensúly, és beindul az életenergia áramlása, feloldódnak a tünetek és felébred az immunrendszer, amely természetes védelmet ad a betegségekkel szemben.

Stressz esetén benne rekedünk az időben, mondja St. John, aggódunk, gondolkozunk a múlt történésein és emiatt szorongunk a jövő miatt. Ezek a minták mind megváltoznak a kezelések hatására és megteremtődik a felszabadultság és életünk minőségének növekedése.

Alapja a gerinc mentén található reflexpontok, mert ezek finom érintésével aktiváljuk e blokkok feloldódását. Ez egy speciális stresszoldó módszer, amely a láb, a kéz és a fej reflexzónáit érinti. Mivel a blokkok gátolják a test szabad energia áramlását, Robert St. John rájött, hogy a reflexzónák stimulálása beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, ezzel hosszú távú, biztos javulást eredményez a szervezetben.

metamorfózis

metamorphosis-rsj.com

Ez a szelíd módszer a láb reflexzónájának érintésével kezdődik, mivel a lábak kezelése feloldja a cselekvés-hárítás mintáját, így feloldódik az életben való előbbre jutás lehetősége is.

Ezt követi a kéz reflexzónájának kezelése, amely megkönnyíti az új cselekvés megtételét. Következő lépésben pedig a fej reflexzónája következik, ami pedig a szellemi megértését vonja magával.

Ez a módszer csendes megélést tesz lehetővé, a belső, belülre figyelést kiemelve, szavak nélkül történik meg az oldódás. A folyamat mindenkinél máshogy zajlik le. Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél is, és nagyon jó eredmények érhetőek el vele, nagyon szeretik, ha a lábukat simogatják.

A KEZELÉS MENETE

A kezelő személy katalizátorként (beindítóként) működik, aki a fizikai érintés segítségével elindítja az oldódás folyamatát. Kezelés közben csendes megfigyeléssel és önzetlenséggel áll a Test és a Lélek/Gondolat kiegyensúlyozásának célja mellett. A cél az egyensúly megteremtése, amely megengedi a testnek és a léleknek, gondolatoknak, érzelmeknek a teremtést és spontán gyógyulást. Ezáltal képesek leszünk kreatívan gondolkodni, cselekedni és felelősséget vállalni magunkért.

A kezelés ruhában, masszázságyon fekve történik, mezítláb. A kezelés a

 • lábfejeken
 • kezeken
 • fejen  és a
 • gerincen történik

Gyengéd érintéssel az itt található reflexpontokat stimuláljuk a láb, kéz és fej gerincvonalában. Ezeket érintve az ujjunk, mint a bársony bolyhai közül a port, sepri ki a bennakadt feszültséget.

A Metamorfózis kezelést adó személy az ujjain keresztül tiszta szeretettel adja át a SZÁNDÉKOT a harmónia megteremtésére. Ez a szándék bejut a reflexpontokba, amely elindítja minden tünet, élethelyzet, betegség okának feloldódását. Olyan ez mintha kezünk lenne a pálca, amivel víz után kutatunk a sivatagban.

foot-massage-2277450_1920

Az oldódás egy folyamat, ami nem megy végbe egyetlen kezelés alatt. Sokszor mondják,  hetente ajánlott és érdemes kapni, addig, amíg a kezelő érzi a blokkokat, majd utána a tünetek alakulásának megfelelő gyakorisággal. A Metamorfózis terápia szelíd, teljesen biztonságos, nem agresszív, nem ártalmas, mivel a kezelt személy saját életenergiája végzi a gyógyítást. Ezért nem befolyásolja más jellegű terápiák, orvoslás hatását, hanem kiegészíti azt. Ezért én azt szoktam mondani, akkor gyere, amikor érzed, mert lehet, hogy te erősebben dolgozol magadon, mint más, és egy kezeléssel már messzebbre jutsz. 

Mindenkinél biztonsággal alkalmazható, beleértve a gyerekeket és várandós anyákat is. Férfiaknak különösen ajánlott, mert nincs szükség sok beszédre, a kezelés fizikai szinten történik.

Otthoni feladatként a kéztartás gyakorlatok végzése javasolt, aminek célja a kezelések közötti időszakban az egyensúly fenntartása.A kezelésen minden területen végig megyünk, kivéve a gerincet, az a lábfejek helyettesítésére szolgálhat.

Az eddig jelen lévő vagy lappangó fizikai problémák javulnak, vagy eltűnnek. Akár az évek óta fennálló problémák is.

Minden korosztálynál, kismamáknál is biztonsággal alkalmazható. Kezelések között 1 hétnek el kell telnie, ezzel időt hagyva az oldódási folyamatra. Férfiaknál is nagyon jól működik, hiszen nem kell sokat beszélgetni és fizikai érintéssel történik a stresszoldás.

A stresszoldó kezelés díja nem fix, mert neked kell tudnod és érezned, hogy mennyi az, amit magadba fektetsz és mennyi az , amit az én, rád fordított, időm ér neked.

Bejelentkezés: ivanyi.erika.hu@gmail.com  vagy 06 30 6319432

Akitől tanultam: Kincsverő Mária Természetgyógyász;  Robert St John írásai,

Vélemények:

“Egészen letisztultak a gondolataim, kezd összeállni a történet és már értem a helyzetet.” Bálint , több gyermekes apuka (2019)

“Ez jobb volt, mint a suliban a napközi!” Andris 9 éves

“Az első kezelés után volt egy nagyon erős hiszti és dühkitörés, amiről ő maga sem tudja miért volt. Azóta nyugodtabban viselkedik.” Zsombor , 9 éves, anyukája

” A kezelés után allergiás tüneteim és erős fejfájásom volt, de egy nap alatt elmúlt. Azóta sokkal nyugodtabbnak érzem magamat.”  Magdi (4 gyerekes anyuka)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s