Kérés “Isten Jánosának”

Néhány napja olvastam, hogy Joao de Deus-t, vagyis Isten Jánosát, kórházba szállították, megsérült a térde. A fényképen egy sokat fogyott, megviselt, kissé ápolatlan idős ember látszik, aki még tartja magát a körülmények ellenére is.

Ő az a világhírű transzmédium, akihez milliók járnak Braziliába, a Casaba, gyógyulni. Az egész életét e munkának szentelte, a gyógyítások mindig is ingyenesek volta, hiszen nem ő maga, hanem Isten gyógyít. Ő csak átengedi a testét és elméjét azoknak a Gyógyító Jó Entitásoknak, akik segítenek a hozzá fordulóknak.

Jómagam sosem jártam a Casaban, de itthon, Magyarországon is létezik több segítő, médium és lélekgyógyító, akiken keresztül megkaphattuk e csodás energiákat. Egy biztos, Joao volt mindennek a középpontjában. Hiszen ő vállalta, hogy szórja a világban ezt a csodálatos szeretet energiát. Én is, és velem együtt sokan mások is, nyitottak voltunk és saját képességeinkkel mi is szórjuk ezt az energiát, közveteítjük a Gyógyító Entitások munkáját.

Mondandóm célja most az, hogy bátorítsak és felkérjek minden embert, aki ebben hisz, járt már nálam, vagy más módon tapasztalta meg ezt a segítséget, küldjön szeretetet imában, gondolatban, szóban Joaonak. Tavaly decemberben jutott el hozzánk a hír, hogy Braziliaban eljárás indult ellene, több nő állítása szerint visszaélt női mivoltukkal; illetve a pénzügyeit is vizsgálják.

Mi, akik megtapasztaltuk a jóságát, a Gyógyító Jó Entitások szeretetét és segítségét, tudjuk, hogy mindezek nem igazak, csak a rosszindulat és még ki tudja milyen célok vezérlik a vádlókat.

A You Toub-on megjelent Gail Thackeray videója, egy amerikai hölgy, aki sokat találkozott Joaoval , és több csoportot vitt ki hozzá, valamint ő maga is médium, nyilatkozik arról, hogy mit tapasztalt Braiziliaban.

Ő maga sohasem tapasztalt semmilyen visszaélést, sem magával, sem a csoportjában lévő emberekkel kapcsolatosan. Mindig sok emberrel körülvéve dolgozik, mert a fizikai testének szüksége van támogatásra, hogy elbírja azt az erős energiát. Még mindig ugyanabban a kis házban lakik, ahol született, egyébként 76 éves, felesége és több gyermeke van.

Ami a legfontosabb, életében többször meghurcolták már gyógyító tevékenysége miatt, de sohasem találtak semmit. Ezért arra kérek mindenkit, hogy, aki hajlandó rá, velem együtt küldjön neki támogató gondolatokat, szeretetet és energiát.

Az én videómat itt találjátok:

Küldjünk segítséget

Itt pedig Gail Thackeray videója angolul.

John of God

Az ő nevében is köszönöm, hogy hisztek és bíztok benne és a Gyógyító Jó Szeretet Energiákban!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s