Az egészség polaritása: a tested megmondja!

Had meséljek el egy történetet, amit akkor hallottam és olvastam, amikor Kryon 2019 szeptemberi tanításának átiratát készítettem. Ebben a bázeli tanításban a polaritás volt a téma, vagyis nem csak a tárgyaknak, hanem az érzelmeknek, betegségeknek, testrészeknek és nekünk embereknek is van polaritásunk. Ezt úgy kell elképzelni mint ha folyamatosan egy vonzó-taszító pólusú mágnesként élnénk és mindig a megfelelő polaritású embereket, helyzeteket, betegségeket vonzzuk magunkhoz. Tehát a tudatosságunknak is van polaritása.

Azok a segítők, mint jómagam is, akik a testet körülvevő energiamezővel lépnek kapcsolatba egy Távgyógyítás vagy Metamorfózis Stresszoldás alatt, ösztönösen tudják hova kell tenni a kezüket a test felett. Vagyis a segítő ember polaritása érzi, hogy hol borult meg a test egyensúlya, hol van a betegség.

Egy színházi eset

Képzeld el, hogy elmész egy színházi előadásra és leülsz egy üres helyre. A melletted lévő ülésen viszont ül már valaki. Egy kis idő után elkezded kényelmetlenül érezni magad, folyton izegsz-mozogsz, valamit érzel, de nem tudod, hogy mi az. Egyszer csak rájössz, hogy nem bírsz tovább ott ülni, felállsz és egy másik helyre ülsz, egy másik ember mellé, ahol már jól érzed magad. Ez is a polaritást jelenti, még ha meg sem tudod fogalmazni. Így a test megérti mi történik, alig várja, hogy végre kiegyenlítődjenek az energiák és végre helyreálljon a rend és megkezdődjön a gyógyulás. Így a test elkezd együttműködni a segítséget adó emberrel, aki érti ezt az egész folyamatot.adult-2539690_1920

Ezért mondjuk sokszor azt, hogy a gyógyító nem gyógyít, hanem kiegyenlíti az energiákat, méghozzá arra a pontra fókuszálva, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az egész nem más mint egy tudatalatti folyamat. Erre mondjuk, hogy minden embernek van veleszületett öngyógyító képessége. 

 

Metamorfózis Stresszoldás Kineziológia, Szellemsebészet, és az összes módszernek ez az alapja, de nem biztos, hogy minden ember érti is, mit használ. Ebben a gyengéd, érintésen alapuló stresszoldásban is a kezelő ujjain keresztül megy át az a rezgés, információ, vagyis polaritás, ami szükséges a testnek ahhoz, hogy beinduljon végre a kiegyenlítődés és elkezdődjön a gyógyulás.

Olvass többet a témáról, amelyet ezen a linken is megtehetsz: http://www.lelekfeny.hu/about/metamorfozis-rsj/

vagy:https://kinezerika.wordpress.com/about/szellemsebeszet/

és https://angyalfeny.wordpress.com/metamorfozis-stresszoldas/

Véleményed vagy kérdésed is van? Kérlek írj nekem ezen a címen: ivanyi.erika.hu@gmail.com

Addig is csodás napokat kívánok neked!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s