5 pont, ami megmutatja stresszes vagy-e

Szereted a Változást, az Egyszerűséget és az érintést? A Metamorfózis ezt mind megadja, mert feloldja a tudatalatti nyomást és feszültségeket egyszerű, gyengéd érintéssel és a változás biztosan bekövetkezik!

A tudatalatti stressz egy láthatatlan határ a testünkben, elménkben, amely gátolja képességeinket a jó egészségre és a testi-lelki harmonikus működésre, és gátolja a múltból hozott sérelmekből, tapasztalatokból, betegségekből, viselkedésmintákból való kigyógyulás lehetőségét is.

A fizikai tünetek mögött minden esetben tudatalatti rendezetlen ügyek, tapasztalatok, feszültségek találhatóak, mondja Robert St. John, a Metamorfózis kezelés módszerének megalkotója. Általában minden ember először a testi tünetekre fókuszál ( alvászavar, tic, depresszió, ágybavizelés, szorongás, kapcsolatok megromlása, szív- és érrendszeri betegségek stb.) és nem jut eszébe a kiváltó okot keresni. A gyógyszerek és orvosi kezelés hatására a testi tünetek elmúlnak, de később visszajöhetnek. Ezért a tünetek javulásakor a problémát ejtjük és élünk tovább. Az ok, ami tudat alatt megbújva a tüneteket, betegségeket okozza , nem oldódik fel, így átszáll megoldatlanul egyik generációról a másikra pl. félelmek, párkapcsolati sémák. Egészen addig, míg valamelyik utódnak elege lesz és elkezdi felkutatni az okot, a gyógyulás reményében és a megfelelő módszert, ami ebben segít neki.

Én személy szerint már több kiváltó okot felkutattam a gyermekeim érdekében, hiszen nekik is lesz elég, ha felnőnek, az enyémet ne vigyék tovább. Szülőként ezt biztosan megtehetjük, mert a mostani időkben erre ráadásul nagyon is sok lehetőség kínálkozik.

A tudatalatti stresszforrás a fogantatás idején, DNS útján öröklődik tovább, amely az első osztódásoknál beépül az agyba. Ehhez adódnak hozzá még a várandósság ideje alatti feszültségek, szülés/születés élmény, a szülők közti feszültségek, viselkedés minták, stressz a családban és még sok más. Amikor egy ilyen tudatalatti nyomás feloldódik, az ember máris könnyebbnek érzi magát és egyből nyitottabb az új lehetőségekre. Arról nem is beszélve, hogy a hozzá tartozó fizikai tünetek is gyógyulásnak indulnak (depresszió, fájdalom, idegesség, alvászavar, cukorbetegség, vérnyomás, szorongás, tik…), és könnyebben viseljük a mindennapi feszültségeket is.

A Metamorfózis stresszoldó masszázs egy Gyengéd, Nem Szóbeli, és Nem Oknyomozó módszer, amely mély relaxációt, pihenést biztosít. Ez az ellazult állapot lehetőséget teremt arra, hogy a felszín alatt megbújó fezsültségek, viselkedésminták és érzelmek, amelyek eddig gátoltak, elkezdjenek feloldódni. Éppen ezért kifejezetten ajánlott gyerekeknek, férfiaknak, kismamáknak, nőknek, tehát mindenkinek, életkorra való tekintet nélkül.

A Stresszoldó kezelés masszázságyon fekve történik, a kezek, lábak,  fej és arc reflexpontjainak érintésével. Kismamák számára azért is hatékony, mert anya és magzata így egyszerre oldódik és képesek elengedni olyan generációs mintákat, amelyek gátolnák  a teljes és egészséges élet lehetőségét testi, szellemi, érzelmi szinteken is. Számos esetben bizonyosodott már be, hogy ennek hatására nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett a szülés és születés élménye is.

Több gyermeket és felnőttet kezeltem már különböző problémákkal, ahol már az első alkalom után látszott a változás:

“Hát ez jobb volt, mint a napközi!”-mondta egy 9 éves kisfiú vagy egy Apuka reakciója a kezelés alatt: “Most kezdem megérteni a dolgokat, hogy mi miért történik most az életemben!”

Szóval, mi is az az 5 dolog, ami megmutatja, hogy már nem vagy stresszes?

 1. Ahogyan a tünetek oka elkezd feloldódni, úgy vagy egyre nyugodtabb és higgadtabban reagálsz a környezeti ingerekre.
 2. Javulnak a kapcsolataid és egyre jobban érzed magad a bőrödben.
 3. A múltbéli tapasztalatok , traumák már nincsenek rád olyan hatással, mint eddig.
 4. Ahogyan a béke érzése fokozatosan termelődik benned, egyre nyugodtabb az otthonod is.
 5. A nyugodt otthoni körülmények pedig megteremtik számodra a békés, harmonikus külvilágot is (munka, kapcsolatok, egészség).

Van valami, amit kihagytam? Még nem érzed így magad? Akkor nyugodtan nézz körül a http://www.lelekfeny.hu/about/metamorfozis-rsj/ oldalon is, vagy ezen a blogon itt.

Robert St. John azt mondta: Ne higgy el egy szót sem abból, amit mondok, használd úgy, mint a sót az ételbe, tapasztald meg a Metamorfózist. A puding próbája az evés.

Kipróbálod?foot-massage-2277450_1920

2 hozzászólás Új írása

  1. erikaivanyi szerint:

   .

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s