Hogyan tudunk “nem félni”?

Viseljük gondját testünknek, tudatosságunknak!

Őszinte leszek hozzád!

Én azt gondolom, nem, tudom, hogy az érintés csodákat tesz, főleg a rendszeres érintés. Az érintéssel a bőr idegsejtjeit stimuláljuk, és ha ez kellemes, akkor boldogságot és örömérzetet keltő hormonok termelődnek a szervezetünkben.

treatment-1327811_1920

Bruce Lipton, amerikai biológust idézve: nem az a veszélyes, hogy elkapjuk-e a vírust, hanem az attól való félelem. Nos, mint tudjuk, és ezt már egy blogbejegyzésemben le is írtam, a stresszhormonok félelem és aggódás idején termelődnek a szervezetben. A stresszhormonok viszont megállítják az immunrendszer működését, és ekkor következik be a betegség. Vagyis beengedünk olyan vírusokat, amelyek aktiválódni tudnak a testben.

Az én meglátásom, és ebben támaszkodom más, hozzáértőbb személyek véleményére is ( Bruce Lipton, Gregg Barden, Feller Adrienne stb.) az, hogy egyszerűen abba kell hagyni az aggódást!

Hogyan tudjuk ezt megtenni?

Érintéssel, masszázzsal, mint feljebb is leírtam, a stresszhormon helyett ilyenkor önjutalmazó hormonok szabadulnak fel, amelyek viszont erősítik az immunrendszerünket.

Stresszoldással, ami nálam szintén érintésen alapul, aki tudja és volt már nálam, érti, hogy gyengéd érintéssel a lábon lévő gerinczónát, a kezet és a fejet simogatva stimuláljuk az idegrendszert, ezzel is a harmóniára való törekvést fejezzük ki. Az érintések hatására ilyenkor is boldogsághormon termelődik, beindul a kreatív gondolkodás, ötletek, problémák megoldására jobban rálátunk. Ezért máshogyan tudjuk élni életünket, rég halogatott döntéseinket is meghozzuk hamarabb, lehetőséget adva magunknak egy boldogabb, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életre.

Egyik kedves fiatal kliensem írása ez az oldásokról (személyes és online):

Mit tapasztaltam az oldásaink során? Összességében elmondhatom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok az oldások után, mintha egy nagy adag frusztráció került volna le rólam, emiatt könnyebbnek is érzem magam, és sokkal energikusabbnak. Amikor tanácstalan vagyok, mert érzek valamit, de nem tudom hova tenni közösen rájövünk hol az elakadás, segít a megoldásban, végleg lezárásban, gyógyulásban. Egyre jobban megtanulom értelmezni az érzéseim, és figyelni befelé.

Stresszoldással Online, ami hasonló, mint érintéssel, viszont itt az érintés most kimarad, de a lelket, tudatosságot, gondolatot simogató szavak nem.

Illóolajokkal és pici meditációkkal, pozitív állításokkal: ebben tudok segíteni az Érints Szeretettel Csoportban is bejegyzések, és hetente történő online találkozások alkalmával is. Ebben a csoportban pedig bátran kérdezhetsz és kezdhetsz beszélgetéseket, csakis pozitív, gondolatainkat és testünket magasan tartó témákban.smile

Egyszóval szeretettel várlak, stresszoldáson, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett személyesen is,  de online mindenképp!

Fogjunk össze és dolgozzunk együtt önmagunk és társaink egészségéért és boldogságáért! Azzal tudunk legjobban egymásnak segíteni, ha egymáson segítünk. Az egészségügy leterhelt, nem biztos, hogy van annyi kapacitása, amennyire szükség lenne, azzal tudunk segíteni mindenkinek, ha magunknak és egymásnak is segítünk.wink

Várlak!

Szeretettel:

Erika

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s