Családi jóllét program

Akárki, akármit mond, én már érzem az új energiákat, a viselkedésünkben, életünkben történt pozitív változásokat. Ez engem is arra serkentett, hogy képes legyek megújulni és befogadni, majd kiárasztani egy csodálatos új rendszert. Vagyis a kezdő lépéseit.

Ebben kérnék tőled egy kis segítséget.

Megszületett bennem egy kép, mindannak a tudásnak, tapasztalásnak az eredményeképp, amivel már több, mint 10 éve foglalkozom. Sokan tudjátok, hogy természetgyógyász-kineziológus végzettségem van hivatalosan, de ehhez kapcsolódóan már több alternatív módszert is elsajátítottam (Ugorj a békákkal gyermekstresszoldás, metamorfózis stresszoldás, szellemsebészet, kristálygyógyászat, asztrológia, aromaterápia és szeretetmasszázs…)Ami megszületik most, az mindennek az összetett energiája, esszenciája, ahol nem csak a gyerekekre, vagy csak a felnőttekre , hanem egyszerre mindkettőre fókuszálunk. Jelenléttel, megértéssel, gyengéd, szerető érintéssel és más módszerekkel, hogy a lélek és test gócai oldódjanak, felszabaduljanak. 

Mai világunkban nagyon fonots lenne és sokszor hiányzik az elegendő figyelem és szerető érintés a családokban. A pénz és anyagi biztonság utáni hajsza sok időt elvesz, ami pedig megmarad, az sokszor kevés lehet. Az elmúlt időszak erre kicsit rásegített, éppen ezért remélem ti is látjátok ennek fontosságát.

Tehát amikor a szülő és gyermek is egyszerre van jelen ezen a programon, akkor mélyül a kapcsolódás egymáshoz, a megértés és a figyelem, az igények megértése és kielégítése erősödik. Ilyenkor egyéni szükségletek alapján együtt keressük meg, mi az a módszer, figyelem, energia, érintés ami legjobban segít. A cél mindig az, hogy a családokban minél élhetőbb és szeretettel teli, elfogadó teret hozzunk létre, ahol a gyerekek és szülők is jól érzik magukat.

A Nőket külön kiemelném ebben a tekintetben, mert ők a család lelke, tüze, összetartó ereje, és sokszor észe sem veszik mennyit adnak, anélkül, hogy ők maguk is tudnának kapni, töltődni. Így egyszer csak kimerülnek, elfogynak, elfáradnak…ami magával vonja a vitákat, feszültségeket, kellemetlen hangulatokat otthon. A család szíveként igenis szükség van a minőségi énidőre, amiben szívesen segítek is !

Amennyiben úgy gondolod, hogy te nyitott lennél egy ilyen programra, kérlek jelezd nekem: ivanyi.erika.hu@gmail.com címen vagy telefonon: 06 30 6319432

Pár szó a programról:

Előreláthatólag 90 percet vesz igénybe egy alkalom, ahol egy szülővel és egy gyermekkel foglalkozni tudok. Havonta előreláthatólag egy alkalom szükséges, a köztes idő pedig az otthonra adott feladatokra, gyakorlásokra ad lehetőséget. 

Az alkalom biztosan tartalmaz egy masszázst vagy érintésen alapuló stresszoldást egyik vagy mindkét résztvevő számára, kiegészítve aromaterápiás illatokkal, fejlődési lehetőségek átbeszélésével, érzelmek feloldásával ill. amire még szükség van.

Várom visszajelzésedet, addig is légy jó!

Szeretettel:

Erika

Ui: fogadd szeretettel ezt a pár perces meditációt: https://ivanyierikahu.wixsite.com/lelekfeny/gonduzo-meditacio

Nézz be ide is:

https://lelekfeny.hu/metamorfozis-stresszoldas/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s