AromaZen Szeretetmasszázs

Aromazen Szeretetmasszázs a Női Energiákért

Milyen lenne, ha legalább havonta megadnánk magunknak azt az Én-Időt, ami feltölt és segít a feszültségeket, negatív élményeket elengedni?

Ilyen egy jó masszázs, stresszoldás is. Ugyanolyan ez, mint a heti manikűr vagy a havi kozmetika, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is szépnek kell lennünk. A belülről sugárzó harmónia, béke és szépség tesz minket kívülről is széppé!
Ezért szeretettel  invitállak az AROMAZEN Szeretet masszázsra, amely nyugtató, stresszoldó, lélekemelő, fizikai és lelki feltöltődést segítő masszázs. Segíti női létünk, női energiáink felszínre hozását, újra megtalálását is. Ezzel a lazító, érzelmi blokkoldó masszázzsal lehetőség van a mély relaxációra és a feltöltődésre.
Önmagamhoz híven , természetesen itt is velem dolgoznak a gyógyító energiák, a legtisztább szeretet gyógyító ereje, mint a Metamorfózis Stresszoldáson is.
Ahogy a Metamorfózis Stresszoldó érintésnél már megszokhattátok, itt is használok magas minőségű és magas rezgésű illóolajokat.

A 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajok 100% tiszta növényi olajba keverve a bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását.
Az AROMAZEN Szeretetmasszázs a Földet és világunkat meghatározó 5 elemre épül (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz). A Panarom és Feller Adrienne által megalkotott AROMAZEN illóólaj keverékeket tiszta növényi olajba (sárgabarackmagolaj, meggymagolaj, szezámolaj…) keverve történik a szerető érintésen alapuló masszázs.

Az érintés táncba hívja a sejteket, megnyitja a kapukat, fájdalmakat enged el általa a lélek. Milyen jó is annak a gyermeknek, aki minden este masszíroznak, mert megtanulja, hogy ő szerethető és érinthető! Az érintés arra is jó, hogy ahhoz is eljusson ez az üzenet, aki nehezen érti a szavakat, vagy nem szeret beszélni. Az érintésen keresztül kifejezhetjük a másik ember iránti elfogadásunkat, szeretetünket. Felnőttként ezt tudatosabban is kezelhetjük, mert minél többet kapunk, annál többet tudunk adni.

 

 

 

 

 

AROMAZEN illóolajkompozíciók közül intuitívan vagy kártyák segítségével választhatod ki azt a keveréket, amelyre a leginkább szükséged van, amelyben segítségedre lehet az aktuális érzelmi állapotod, vagy fennálló problémád is. Íme néhány példa:
Föld body essence: sejtregeneráló, tápláló és védelmet nyújtó, emésztést támogató keverék, amely oldja az aggodalmat és serkenti a bizalom és együttérzés erejét. Támogatja a Lép és a Gyomor működését.
A Fém essence: energetizál, támogatja az elengedést és megnyit. Segít leküzdeni a szomorúságot és táplálja a hit és remény érzéseit. Segíti a vastagbél és a tüdő munkáját.

Az illóolajok segítik, erősítik a stresszoldás, masszázs hatását azáltal, hogy belélegezzük, bőrünkre kenjük. A belégzés során az orron keresztül eljut az illat információja az agyba, majd a limbikus rendszerbe, miáltal megnyugszunk, relaxáltabbak leszünk. A belélegzett levegő által az illat molekula kapcsolódik az oxigénhez  és bejut a tüdőbe is. (Kutatások bizonyították, hogy a belélegzett illóolaj már 20-40 perc múlva kimutatható a kilélegzett levegőben.) Masszázs által a bőrünkbe dörzsölve pedig bekerül a véráramba, így belsőleg is kifejti hatását. Megkeresi azt a szervet,amelynek segítségre van szüksége.

Az illóolaj nem más, mint az aromás növényekből kinyert folyékony szubsztancia, amely a növény immunválaszaként keletkezik a környezeti reakcióira. Főbb hatásai:

 • méregtelenítő
 • fájdalomcsillapító
 • gyulladáscsökkentő
 • fertőtlenítés
 • gombaölő
 • vírusölő
 • szélhajtó
 • köptető
 • nyákoldó
 • görcsoldó…

Az aromaterápiát holisztikus és komplementer gyógymódként a nyugati országokban már kórházakban is alkalmazzák az öngyógyító folyamatok beindításának segítésére. Remekül oldja a stresszt és a szorongást.

Havi 1 masszázs, havi 1 stresszoldás, heti 1 illóolajos fürdő és napi 1 testolajos bedörzsölés mindenkinek ajánlott a fizikai, érzelmi, lelki egészség megőrzéséért.

Szeretettel várlak Aromazen Szeretet Testmasszázs és Metamorfózis Stresszoldásra :

Helyszín: Veresegyházon a Pozsonyi Istvány Egészségcentrumban 2112 Veresegyház, Könyves Kálmán u. 5. (Budapest Újpesttől 30 percre, 318-319 buszmegállóban- megálló neve Veresegyház-Csonkás)

Az árakat is úgy állítottam össze, hogy támogassa a rendszeres feltöltődést, valamint a masszázs végén megmaradt illóolaj keveréket ajándékba adom otthoni használatra fürdés utáni testbedörzsöléshez.

Bejelentkezés telefonon  06 30 631 9432 vagy ivanyi.erika.hu@gmail.com címen, Messengeren.

2019 október 15-től:

 1. Teljes Testmasszázs (hát, lábak, karok, has) 60′ – 9.000 Ft
 2. Teljes Testmasszázs + arc és dekoltázs 90′ – 13.000 Ft 
 3. Hát és Láb masszázs 40′ – 7.000 Ft
 4. Hát masszázs nyugtató, görcsoldó , izomlazító olajjal 30′-4.500 Ft
 5. Aromazen Arcmasszázs 30′- 4.500 Ft
  • Zöld/Rózsaszín agyagos, illóolajos szépség maszk +15′ – 1.500 Ft-ajándék karmasszázzsal20191203_125249
 6. Boldog Asszony illóolajos Testrituálé (teljes test, arc és dekoltázs, valamint Stresszoldó kezelés): Mély relaxációs masszázs Boldog Asszony esszenciával, amely a benne lévő mirha, rózsa, jázmin, muskotályzsálya illóolajokank köszönhetően támogatja a női energiákat. Sárgabarackmag olajba keverve a masszázs során felszínre hozza a bennünk lévő asszonyi és teremtő erőt. A nárd olaj pedig segít összekapcsolódni spiritualitásunkkal. Ajánlott minden nőnek és asszonynak, aki szeretne saját nőiességéhez közelebb kerülni. – 100′ – 14.500 Ft- ………………………………………………………………………
 7. AJÁNDÉKUTALVÁNY: tetszőleges értékben, bármelyik Testmasszázsra (1,2,), Arcmasszázsra(5), Boldog Asszony testmasszázsra(6) és  Stresszoldásra kérhető. (Karácsonyra, Szülinapra , Anyák napjára…), FELHASZNÁLHATÓ 3 HÓNAPIG.

Szeretettel:

Erika

✔️FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! -KATTINTS IDE