Családi Jóllét Program

A program lényege hogy nem csak a gyerekekre, vagy csak a felnőttekre , hanem egyszerre mindkettőre fókuszálunk.

Jelenléttel, megértéssel, gyengéd, szerető érintéssel, hogy a lélek és test gócai oldódjanak, felszabaduljanak.

Mai világunkban nagyon fontos lenne és sokszor hiányzik az elegendő figyelem és szerető érintés a családokban. A pénz és anyagi biztonság utáni hajsza sok időt elvesz, ami pedig megmarad, az sokszor kevés lehet. Az elmúlt időszak erre kicsit rásegített, éppen ezért remélem ti is látjátok ennek fontosságát.

Tehát amikor a szülő és gyermek is egyszerre van jelen ezen a programon, akkor mélyül a kapcsolódás egymáshoz, a megértés és a figyelem, az igények megértése és kielégítése erősödik. A cél mindig az, hogy a családokban minél élhetőbb és szeretettel teli, elfogadó teret hozzunk létre, ahol a gyerekek és szülők is jól érzik magukat.

A Nőket külön kiemelném ebben a tekintetben, mert ők a család lelke, tüze, összetartó ereje, és sokszor észre sem veszik mennyit adnak, anélkül, hogy ők maguk is tudnának kapni, töltődni. Így egyszer csak kimerülnek, elfogynak, elfáradnak…ami magával vonja a vitákat, feszültségeket, kellemetlen hangulatokat otthon. A család szíveként igenis szükség van a minőségi énidőre, amiben szívesen segítünk ! Természetesen az apák sincsenek kizárva, nekik s szükséges időnként a szerető, feltöltő p, szeretettel teli légkör.

Ennek egyik állomása a szülő-gyermek masszázsra (arc, hát vagy láb), amelyeket finom illatok, magas minőségű olajok és gyengéd érintés kísér. Magában foglal 30-30 perces pihentető, simogatós masszázst, valamint 30 perces beszélgetést, arról a témáról, ami most fontos nektek. Ez alapján állítjuk össze a következő alkalmakat.

Együtt megnézzük szükséges-e stresszoldó érintés, bármilyen egyéb fejlesztés, aromaterápiás besegítés, további masszázsok.

Előzezes regisztració és időpontfoglalás szükséges telefonon: 06 30 6319432

A program elérhető Veresegyházon és Budapesten ill. igény szerint más vidéki városokban is.

Ui: Engedd meg a gyermekednek, hogy máshogy viselkedjen nálam, mint otthon, engedd meg, hogy kitombolja magát, hogy szaladgáljon, máshogyan beszéljen, aludjon, vagy teljesen szokatlan módon viselkedjen. Ez így mind rendben van, már ennyi is sokat segíthet!

Első program: Veresegyház Medvepark- MaciZoo Ház – 2020.06.26. 14-20-ig

Facebook esemény linkje, időpontot foglalni pedig telefonon lehet: 06 30 631 9432