Hogyan szépülj és oldd a stresszt otthon?

Úgy hiszem itt az ideje, hogy az Online Stresszoldás lehetőségéről is írjak néhány szót.

Jelenleg megint bezárva, lehetőségek szükében érezhetjük magunkat. Kinek a munkahelye teremt újra Home Office lehetőségeket, kinek az egészsége, kinek a félelmei okoznak bezártásgot és kellemetlen napokat.

Ebben az esetben nem biztos, hogy eljönnél egy stresszoldó masszázsra, vagy kineziológiai oldásra DE tudd, hogy van más lehetőség is.

Nem kell megvárnod, amíg a pánik tünetei kitörnek rajtad vagy bármilyen tetsi tüneted, frusztráltságod, félelmed vagy egyéb érzések rádtörnek.
 
Nálam Online Stresszoldásra is lehetőség van 🥇
 
Hogyan néz ki egy ilyen beszélgetés?
 
Nemrég volt egy kedves vendégem, aki fizikai panaszai miatt nem tudott eljönni a második megbeszélt alkalomra, de azt kérte, azért telefonon beszélgessünk.
Az ügye ugyanaz volt: pánik, nehéz légzés, erős szívdobogás és ami még ezzel jár. A telefonos vagy online beszélgetés alatt is tudunk olyan módszereket alkalmazni, ami azonnal csökenti a stresst. Ilyen a homlok-tarkó tartás, a saját kezemen végzek izomtesztelést és határozzuk meg az ügyhöz tartozó negatív érzéseket.
Ezeket aztán feloldjuk, hiszen saját magadnak is megfoghatod a fejedet, elvégezheted a testmozgásos feladatot. Én ebben vezetlek végig.
Megbeszéljük mit tegyél a későbbiekben, mi segít az alvásban, és melyek a további teendők. Egyetlen dolog hiányzik ilyenkor csak, az aromaterápiás masszázs…de ez bepótolható a következő alkalommal, amikor már élőben is találkozhatunk.

Szeretnék  néhány tippet, tapasztalatot is veled megosztani, amelyeket segítőként gyűjtöttem össze, tapasztaltam az elmúlt évek alatt. Néha kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor egyszerűen nincs időnk feltöltődni, számunkra örömöt adó tevékenységekre, sportra, mozgásra, mert annyi a feladat, a megoldandó probléma.

Sokszor az ember időben fel sem ismeri, ha már külső segítségre van szüksége. Különösen, mi, Nők, akik anyaként, feleségként, dolgozó nőként és egyéb szerepekben néha elveszítjük magunkat.

Ilyen esetekben nagyon jól működik az a néhány trükk, amivel megnövelhetjük energiaszintünket, stressztűrő képességünket. Kiemelném a rendszerességet, ami egyébként megelőzés tekintetében is nagyon fontos. Ha már fizikai betegségek tünetek is vannak, akkor feltétlenül kérj külső segítséget és itt az orvos mellett a lelki gubancok kitakarítására is gondolok, hiszen fizikai tüneteinket főleg azok a lelki, érzelmi, mentális blokkok okozzák, amelyeket még nem tudtunk feloldani. Tehát ilyenkor érdemes felkeresni egy stresszoldó szakembert ( metamorfózis stresszoldás, kineziológia, coach, pszichológus, svt, theta…), aki segít felszínre hozni a régebbi okokat, stresszforrásokat, hogy szembenézhess vele.

Addig is, amíg eljutsz idáig a következő néhány otthoni parkitka segíthet:

  • Tengerisós lábfürdő:

  • Illatos fürdő stresszoldó olajokkal

  • Szaglóüvegcse mantrával

  • Testolajos bedörzsölés

  • Havi 1x aromás szeretetmasszázs

  • Arcmasszázs, feltöltő agyagos maszk

  • Meditáció és ima

  • Zene

Bejelentkezés : https://lelekfeny-masszazs.salonic.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s