MINDIG VAN VÁLASZTÁSOM

Ekkor:

“Elengedem a múlt összes hordalékát és a jelen pillanatban élek” mondja Louis L. Hay a Tükörmeditációk című könyvében.

A kineziológia stresszoldásban is van tükörrel végzett munka és mindig az a cél, hogy összerendezzük magunkat, a középpontba kerüljön saját személyiségünk és bátran hozzunk meg olyan döntéseket, amit szeretnénk.

A legfőbb probléma álatlában az, hogy nem merjük magunknak megengedni azt, hogy szerethetőek legyunk, bőségben éljünk, okosak és intelligensek legyünk, kreatívak legyünk, kedvelt, elszánt, megbízható és önmegvalósítók legyünk. Teleírhatnám az egész oldalt iylen pozitív tulajdonságokkal és megerősítésekkel.

A gyerekkorunkban és sokszor felnőttként is gyakran hallott negatív mondatok, amelyek arra utalnak, hogy nem vagy jó, hibáztál, nem vagy elég okos, miért nem csinálod így vagy másképp a dolgaidat; miért sírsz, mint egy ksigyerek…mondatok programként tudnak működni bennünk. Az agyunk elraktározza, amit gyakran hall és egy idő után ezek lesznek az új normák, amelyek alapján meghozzuk a döntéseinket. Ahogy reagálunk egy-egy helyzetben, mind ezt tükrözi.

Amikor belenézünk a tükörbe, mindkét szülőnket látjuk és önmagunkat is. Azzal is szembesülnünk kell, hogy mi mennyit engedtünk be a szüleinktől, párunktól, számunkra fontos személyektől átvett viselkedés mintákból, alacsony önértékelésükből, félelemeikből, hogy mi lesz holnap. Ezen minták segítségével éljük mindennapjainkat.

A tükörben a saját szemedbe nézel, nincs lehetőség elbújni. Szembesülnöd kell a saját magad iránti szeretettel és tisztelettel, amit eddig nem engedtél meg magadnak, mert másoknak akartál megfelelni. Itt elmondhatod, felszabadíthatod magad a nyomasztó terhek, ígéretek, családi sorsok és minták tévesen általad cipelt terhei alól.

Kineziológiai oldáson több helyen is használunk tükröt. Az egyik lehetőség, amikor vizualizálunk valamit egy elképzelt tükörrel; a másik pedig, amikor valóban bele kell nézni egy fizikai tükörbe. Sokszor nehéz, de ha hajlandó vagy elkezdeni szembenézni magaddal, hamar meglesz az eredménye.

Ilyenkor kiderül, hogy MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD. Ez a kineziológia jelmondata és ugyanezt erősíti meg Louis L Hay is, mert te döntesz minden pillanatban. Dönthetsz arról, hogy beleengeded magad egy önsajnálatba, de arról is dönthetsz, hogy mostantól megérdemled az örömöt, vagy azt a szelet tortát. Dönthetsz úgy is, hogy többé nem érdekel mások mit mondank.

Megfigyelted már, hogy a saját magaddal folytatott párbeszédedben mennyire van jelen a “kellene” szó? Sokszor? Ha rajtakapod magad legközelebb, akkor javítsd ki a “lehetne” szóra, mert ebben benne van a választás szabadsága, önmagad vagy mások hibáztatása helyett.

Mit szólsz hozzá? Menni fog? Szívesen segítek elindulni!

Itt kérj időpontot kineziológiai stresszoldásra: https://lelekfeny-masszazs.salonic.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s