Mikor nem működik a fehér feny?

Robert Reeves egyik vlogjában azt mondta, hogy nem mindig elég a fehér fény védelemként. Ezt főleg gyógyítással, segítéssel foglalkozó embereknek címezte, hiszen, aki ezzel foglalkozik, sok ember terhét, problémáját meghallgatja, amit vagy magára vesz vagy nem.

Mi is ez a fehér fény?

Angyalokkal, gyógyító energiákkal foglalkozók, látók mondják, hogy a fehér fény nagyon erős, magad köré kérve, mint egy burok, erős védelmet biztosít a negatív gondolatok, mások rosszindulata és félelmek ellen. Ezért sok helyen tanítják is, szerencsére, a saját védelem behívását, mielőtt bárki problémájával foglalkoznánk. Nagyon is jól működik, működött eddig.

black and white lights sun ray of sunshine
Photo by Little Visuals on Pexels.com

Bizonyára Te is észrevetted, hogy az elmúlt időszakban sokasodtak a gondok, a negatív élethelyzetek, egyre több a vigasztalásra váró ember. Diana Cooper, Az unikornis energia szakértője, azt mondta, hogy minél jobban hiszünk valamiben ( védelmi módszerben) , az annál jobban működik.

Te hiszel az angyalokban? Arkangyalokban? Őrangyalokban?

Spirituális tanítások szerint sokszor eltávozott szeretteink is vállalnak kis időre őrangyal szerepet egy adott élethelyzet megoldása idejére, de mi magunk is lehettünk őrangyalok pl. előző életeinkben. Ez mind attól függ ki, milyen bevállalós. Én biztos, hogy voltam ilyen szerepben, és mivel elhiszem, ezért nagyon is közel áll hozzám a velük való munka pl. meditációban, kérésekben. Az angyalok különböző színű fényekkel dolgoznak és mivel egyre több ember válik nyitottá feléjük a Földön, egyre több féle színt, sugarat tudunk használni saját magunk felemeléséért, érzelmi, lelki fejlődéséért is.

Tehát bátran használhatunk erősebb védelmeket vagy olyanokat, amelyekben jobban hiszünk.

Ilyen például az arany színű Fénygömb is. Arra érdemes vigyázni, hogy mindig nyissunk egy kis ajtót a szeretet számára, mint a Mihály Arkangyal védelme meditációban is!

Diana Cooper pont arról tanít, hogy mely angyali szinteken, milyen rezgésű és színű fények vannak, amelyeket le tudsz hívni, ha szükséged van rá, és egyszerűen magadba engeded. Mindjárt mutatok is rá egy példát.

Először had mutassak néhány különleges Fényt, mert azt biztosan mindenki tudja már, hogy lehet zöld, rózsaszín, fehér, lila és kék színeket használni. Azt viszont már kevesebben, hogy az ezüst, arany, topáz vagy akvamarin fénye milyen erős. Ha ellátogatunk egy kristály vagy ásványbörzére mindenféle színben és árnyalatban találkozunk ott kristályokkal. Valahogy így lehetne ezt is elképzelni. Minél magasabb szinten rezeg egy ember, annál több, magasabb rezgésű fényt tud befogadni.

A topáz fény tehát, számomra is különleges, Butyalil Arkangyal fénye, aki nem olyan régen csatlakozott a Földhöz, hogy segítse az embereket az új Aranykor megvalósításában, ami dátum szerint kb. 2032-re tehető. Legalábbis a kezdete. Szóval addig is birkózzunk még egy kicsit a negatív energiákkal ( élethelyzetek, betegségek, emberi kapcsolatok, anyagi problémák), mert addigra kiérdemeljük a bőséget életünk minden területén. Ehhez kívánnak segíteni az Angyalok, Arkangyalok is magas rezgésű fényeikkel.

A sárga fény ötvözve egy szivárvány színű fénnyel segíti a test, lélek, szellem harmóniáját, hogy könnyebben vegyük az akadályokat. Seraphina angyal és Voosloo mester színei ezek.

Így használhatod:

Két talpadat helyezd a földre, egyenes gerinccel ülj és hunyd be a szemedet. Egyszerűen csak kérd, koncentrálj erre a fényre: a sárga és a szivárvány keveredésére, amely minden légzéseddel a fejed tetején és a homlokodon bemegy a testedbe és ahogy egyre jobban befogadod, szépen lecsorog a torkodon, le az egész testedben egészen a lábaidig és kezeidig. Érezheted is az energia lüktetését a tenyeredben. Közben gondolhatsz egy megoldandó feladatodra, hogy jobban, máshonnan is lásd a megoldást.

Ennyire egyszerű. Kiegészítheted kristállyal vagy illóolajjal is, amit én is használok a stresszoldások során, nagyon hatékonyan.

Kiknek javasolt?

Mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik legyen az manikűrös, kozmetikus, orvos, természetgyógyász, masszőr, tanácsadó.

Jó feltöltődést kívánok!

Erika, a lélekgyógyító

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s