Miért fontos az Érintés?

Megérdemlem, hogy megérintsenek és én is tudok érinteni.”

Megérdemlem, hogy szeressenek és én is tudok szeretni.”

A kettő összefügg, hiszen, ha téged meg lehet érinteni, fogadni tudod az érintést, akkor megtanulod magadról, hogy te is szerethető, érinthető vagy. Az az ember, aki tudja fogadni az érintést, sokkal jobban boldogul a világ dolgaiban. Az, aki tud és mer érinteni, nem biztos, hogy könnyen elfogadja.

A kicsi babákat születés után nagyon sokszor még mindig elviszik őket és bepólyálva, kis ruhában hozzák vissza, így sokszor kimarad a bőr-bőr érintés. A fiatal szülőknél nem mindig jön ösztönből a gyengéd érintés, mert lehet, hogy ők sem kapták ezt meg a szüleiktől. Éppen ezért nagyon fontos az érintés úgy saját magunk, vagy más által. Ha vigasztalsz valakit, akkor is megérinted, átöleled, hozzáérsz. Ahhoz, aki megengedi és tudja fogadni.

Soha nem késő megtanulni érinteni, szeretni önmagunkat, ezáltal másokat is. Ha te érinthető vagy, kisugárzod a környezeted felé, hogy te rendben vagy, szerethető vagy.  A babák masszírozásával például a gyerekek megtanulják, hogy az ő teste szerethető, ezáltal ő maga is szerethető. Rettenetesen fontos ez a későbbi kapcsolatokban, párkapcsolatokban is.

Ez az alapja az érintés terápiáknak is, mert a bőr, bőrhöz érintése révén gyengéden, szeretettel stimuláljuk az idegrendszert, amely hatására az érintés ereje, az általa közvetített szeretet és energia eljut a sejtekbe. Az ott raktározott információk, minták, testi, lelki, érzelmi emlékek, generációs minták is érintve, szeretve vannak. A szeretet pedig a legerősebb energia, amivel minden tünet, viselkedés minta és negatív tapasztalatok, érzelmek feloldhatóak.

Az érintés maga is egy kommunikációs csatorna. Ezért jársz masszázsra, kozmetikushoz, ezért szereted, ha megölelnek, ezért érinted a gyermekedet, párodat. Nem mindegy milyen minőségű és gyengédségű az érintésed. Én példának okáért a Metamorfózis Kezeléseken, stresszoldásokon illóolajokat is használok, mert a gyógyító, feloldó, ellazító illatok is elősegítik az oldódást, a stresszek elengedését. A brazil Gyógyító Jó Entitások szeretet energiáját kérve, az ujjaimon keresztül az is beáramlik információként, rezgésként a testedbe a bőrödön keresztül. Ezeket a gyógyító rezgéseket, erősítik még a megfelelően beprogramozott kristályok is.

Sokszor tapasztalom, hogy az érintéses stresszoldás közben némelyek annyira belelazulnak, mély relaxált állapotba kerülnek, akár csak 10 perce is, hogy az oldás végére kisimul az arcbőrük, megfiatalodnak és ami a legfontosabb, megértik az életükben lévő jelenlegi történések lényegét, a következő lépést, vagy az okot, ami előidézte azt a helyzetet.

Szavak nélkül, érintéssel is lehet gyógyulni, mentesülni a a stressz alól, nem csak fizikai, hanem lelki, érzelmi, mentális szinteken is.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s