Üzenet Gyógyítóknak

Idén februárban történt egy Kryon közvetítés, ami nekünk, gyógyító, segítő tevékenységet végző embereknek szól. Mindenkinek, aki meditál, meditációkat vezet, energiával gyógyít, vagy bármilyen módszerrel segít a többi embernek és a Földnek.

Lee Caroll Ph.D. Original Channel for Kryon
Lee Caroll Ph.D. Original Channel for Kryon- http://www.kryon.com

Már sokan ismerhetjük Kryon nevét, hiszen számos könyv jelent meg a tanításairól és ez ma is folyamatosan zajlik. Első és eredeti közvetítője Lee Caroll, aki járja a világot és a Föld minden pontján lehetővé teszi a Kryon-i energia közvetítését.

Kicsoda Kryon?

Kryont szerető lénynek írják le, aki a békét és a saját erőt közvetíti az embereknek. Mihály arkangyalhoz hasonlóan ő is embereken keresztül közvetíti az Univerzum szeretetét nekünk. Ezen a linken többet is olvashatsz róla: Kicsoda Kryon?

 

Mostanában tapasztalhattuk, tapasztalhatták sokan, hogy nem találják azt a kapcsolatot a gyógyító munkához, ami eddig meg volt. Elkezdtek megijedni, elkeseredni, hogy az a módszer, amivel dolgoznak már nem működik, vagy nem úgy működik. Semmi szükség az ijedségre, mondja #Kryon, minden a legnagyobb rendben van, csupán megnőtt a tudatosság rezgése és ehhez újra meg kell találnunk a kapcsolatot.

kryon_AllEvents_in
http://www.kryon.com

A régi időkben, a sötétség hatására nehéz feltételek között dolgoztunk, és régen még az időjárással is kapcsolatban volt a munkánk. Ha túl sok ember vett körül minket, vagy nem olyan volt az időjárás, akkor nem tudtunk működni. Néha egy gyógyító felébredés után is gyógyító volt, de aztán elkezdte a  baráti körét és családját felépíteni; vagy teljesen remete életet folytatott, mert minél több ember vette körül, annál több erejébe tellett a túlélés. Most ez változik, a sötétség és a fény aránya változik. Mindezek a félelmek és régi, nehéz megtapasztalások az Akasa Krónikánkban is létezik, vagyis a lenyomata, amelyek feloldásának most jött el az ideje. Az energia megváltozott és sokkal több a Fény, mint eddig, ezért az Akasánkban cipelt nehéz és félelemmel teli sötét emlékekre is sokkal több fény vetül most.  Ezért ha belépsz az Akasádba, mondhatod most már, hogy: “That was an old energy and not representative of me today. It does not represent my power today. Today I have the wisdom to go back and see these dark things in the light.”  vagyis “Ez egy régi energia volt, ami ma már nem jellemez engem. Nem jellemzi az erőmet. Ma rendelkezem azzal a bölcsességgel, hogy visszamenjek és megnézzem azokat a sötét dolgokat a Fényben.” (saját fordítás)

Tehát első lépésként el kell dobni a félelmeinket, ott kell hagyni a múltban. Második lépésként pedig ki kell teljesedni a munkánkban, mert az orvosi hivatásban lévők is igényelni fogják egyre jobban a mi megoldásainkat, módszereinket, látni fogják, hogy használ. Külföldön már vannak rá példák, hogy kórházakba is behívják a gyógyítókat, és nem mondják nekik, hogy nem jöhetsz be, mert ez nincs leírva, nem ismerjük. Egyszerűen elfogadják, hogy működik, mert ők is valódi gyógyulást kívánnak elérni a betegeiknél.  ( Ez lehet, hogy csak elkövetkező életünkben fog bekövetkezni, ha ezt választjuk, de most van itt az idő beleállni a feladatba) Azt mondja Kryon, hogy, ha mostanában azt is tapasztalnád, hogy nem találod a közvetlen kapcsolatot az Univerzummal, bíznod kell a magasabb rendű tudatosságban, amelyhez kész vagy kapcsolódni, mert nem adnak már jelzéseket, hanem el kell hinned és bíznod benne: nem baj, ha nem tudod, mit csinálsz, mert a tudatosság tudja. Megtörténnek a gyógyulások és segítségadás is végbemegy, anélkül, hogy tudnád, mi is történt valójában. Ez sokaknak ijesztő lehet és depresszióssá válhatnak, de nem szabad megijedni! Frekvencia váltás történt és meg kell találnunk hozzá újra az utat, ha kész vagy rá, menni fog. Ha azt gondold nem vagy rá felkészülve, akkor se add fel, mert menni fog!

Harmadik lépésként meg kell értenünk, hogy minden, ami változott közvetítve van felénk. Csupán a csatornáinkon kell állítani. Az az energia, amihez eddig kapcsolódtunk, most más. Megváltozott. Ezért nem is várhatjuk, hogy minden ugyanúgy működjön, mint régen. Te viszont tudsz a megváltozott energiához való kapcsolatodon változtatni. Éppen ezért el kell hinned, hogy most már nincs szükség arra, hogy megtisztítsd az eszközeidet, a teret és mindent, ami kell a gyógyításhoz minden alkalommal. A régi energiában, ahol a sötétség jobban jelen volt, erre szükség volt. Most viszont a Te jelenléted, a MerKabád elvégzi ezt a feladatot, amint belépsz egy szobába. Teszteld le hogyan működik! Éppen ezért olyan betegségek sem fognak létezni hamarosan, ami eddig létezett.

Negyedik lépésként Kryon azt mondja, amikor gyógyítóként dolgozounk egy emberrel, vannak elvárásaink a végeredményt illetően, ami legátolja az eredményeket. Azt kéri nézzük ezt meg jobban és minden alkalommal duplán várjuk el az eredményeket, a hatékonyságot, a gyógyulást, mindent, mert azok sokkal, sokkal magasabbak lesznek mint eddig. Ez most a bolygón lévő lehetőség. Egy napon a kórházakban elérhető lesz az allopátiás, a metafizikai és spirituális gyógyítás is egyszerre és a szerint alkalmazzák majd, hogy kinek, melyik használ.

Éppen ezért most az a feladat, hogy maradjunk nyitott és haladjunk előre, fogadjuk el a nem várt dolgokat is. Most a bennünk lévő fény még nagyobb, mint eddig és ha belépünk egy helyre és jó szándéktól vezérelt gyógyulást, eredményt várunk el, az olyan, mintha menüt rendelnénk az Univerzum energiát adó éttermének étlapjáról. Megkapjuk!

Ezúton is kívánom mindenkinek, hogy menjen bátran előre és folytassa a munkáját!

Ezen a linken angolul is el tudod olvasni ezt a Kryon közvetítést, illetve meg is tudod hallgatni.

Nem számít, hogy mi a módszered, kineziológiaMetamorfózis stresszoldás, masszázs, lélekgyógyítás, asztrológia vagy más, akkor is folytasd tovább!

Szeretettel:

Erika

Hozzászólás