Szolgáltatások

Stresszoldó Érintés

Ha a Test és Lélek nem működik együtt, akkor  KÁOSZ keletkezik, amely különféle blokkokat okozhat fizikai, mentálisan érzelmi és viselkedésbeli szinteken, amelyek Metamorfózis stresszoldással harmóniába hozhatóak. Gyerekeknek, felnőtteknek, életkor nem számít.

Aromazen Testmasszázs

Természetes, magas terápiás minőségű Panarom illóolajokkal és növényi olajokkal végzett, gynegéd izomlazító masszázs, amely a relaxálás és energiával feltöltődés élményét adja. Hatékony és élményt adó testmasszázs, Adrienne Feller luxus kategóriájú, 100%-ban természetes, professzionális kozmetikumokkal, illóolajokkal és cellulit pakolással

Kineziológiai Stresszoldás

A kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. 


AROMATERÁPIÁS TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Panarom Aromaterapeuta Intézet Okleveles Aromaterapeutájaként segítek abban, hogy az illóolajok jótékony hatását terápiás minőségben, és módszerekkel alkalmazzuk. A testben létrejött egyensúlytalanságokat visszaállítsuk.


Gyerek Stresszoldás és Masszázs

“Az első kezelés után volt egy nagyon erős hiszti és dühkitörés, amiről ő maga sem tudja miért volt. Azóta nyugodtabban viselkedik.” Zsombor , 9 éves, anyukája