Érintés és Illóolajok

Kineziológiával, stresszoldással foglalkozom immár 10 éve. Mindig olyan módszereket használtam és tanultam, ahol a kezemet kellett használni. Kezdődött a kineziológiával, ahol a kezemben tartottam a páciens fejét, amikor feloldotta a, átalakította a negatív érzéseit. Simogatom a gyerekek, felnőttek lábát, kezét és fejét Metamorfózis stresszoldással, reflexpontokat Érintek és érintettem más módszerekkel, most pedig eljutottam a valódi Érintésig, a MASSZÁZSIG.

Abból, hogyan érint meg egy ember, hogyan masszírozza meg a lábadat, hogyan fog veled kezet sok minden kiderül. A Gyengéd Érintés pedig csodákra képes, hiszen nem mást ad át mint a szeretet üzenetét. Azt, hogy fontos vagy nekem, figyelek rád és segítek, amennyire tőlem telik. Gondolj csak bele, a gyerekeket hányszor érintjük, simogatjuk, egy újszülött csecsemő nem maradhatna életben ha nem lenne, aki érintené, simogatná.

Az ÉRINTÉS minden nőnek feladata, de nem mindegy hogyan. Ahhoz viszont, hogy adni tudj az érintéseddel, neked is kapnod kell. Fel kell tölteni a szeretet tartályaidat. Erre egyik kiváló módszer a masszázs, stresszoldás, az ölelés.

Én az érintést illóolajokkal társítom. Nem is akármilyen illóolajokkal. Száz százalékosan tiszta, terápiás minőségű olajokkal, amelyeket akár belsőleg is lehetne alkalmazni. Van is,a mit lehet, például egy betegségnél az oregánó olaj. Visszatérve a töltekezésre, tudtad, hogy a Damaszkuszi rózsa vize 300 %-al növeli szeretet rezgésünket? Több lesz a boldogsághormonunk és a női hormonrendszert is kiegyensúlyozza?

Tegyük fel, hogy 3 hétig minden nap bekeversz magadnak egy 1 literes ásványvizet Damaszkuszi Rózsavízzel, hatalmas lökést adtál a hormon háztartásodnak, bármilyen tüneted is legyen.

A masszázs, stresszoldás során lehetőséged van személyre szabott illóolajkeveréket kérni, ami a bőrbe masszírozással, a belégzéssel külön is hatássa van az idegrendszerre, az adott szervrendszerre.

Az érintés tehát fontos, sőt nélkülözhetetlen!

https://lelekfeny-masszazs.salonic.hu/

#masszazs #aromaterapia #kineziologia #stresszoldás #budapest #veresegyház #panarom #aromaterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s