Hogyan maradj optimista és egészséges?

Azon gondolkodtam, hogyan lehet egymást segíteni ezekben az időkben úgy, hogy a félelem helyett optimisták, pozitívak tudjunk maradni. A higiéniai óvintézkedések betartása mellett viszont felmerült bennem egy gondolat.

Mi az, ami miatt egy egészséges ember is elkaphatja a vírust?

Amikor a kineziológia vizsgámra készültem 2012-ben, volt egy vizsgatétel, ami arról szólt, hogyan hat a stressz, félelmek a testünkre, izmainkra, idegrendszerünkre. Az mindenképp fontos, hogy ezek az állapotok stresszhormon termelését segítik elő a szervezetben, aminek aztán a helyzet elmúltával ki kellene ürülnie. Ez nagyon sok esetben nem tud megtörténni, mert nem tudunk minden nap mozogni vagy feloldani. Így tehát manapság minden ember hordozza, raktározza ezeket a hormonokat.

Ehhez hozzá vehetjük a táplálkozás, vitamin és ásványi anyag hiányokat, érzelmi egyensúlytalanságokat…és kész is a táptalaj mindenféle vírus számára.
Nemrég néztem Anthony Williams videóját,  ahol ez a gondolat megerősítést nyert, ő is azt állapította meg, hogy a stressz is lehet egy vírus aktiválója, ugyanúgy, ahogy a penész, a bizalommal való visszaélés, munkahelyi problémák is vagy még sok más.
A lényeg tehát, hogy mind kívül mind belül érdemes magunkat rendben, egyensúlyban tartani, mert saját öngyógyító erőnk  így tud minket megvédeni.

young-woman-1149643_1920a href=httpspixabay.comhuusersFree-Photos-242387utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1149643Free-Photosa képe a a href=httpspixabay.comhuu

Hogyan is lehet mindezt helyreállítani?

1, Használj pozitív szavakat, amelyek növelik az öröm érzetét benned és másokban is: szeretlek, örülök, hogy együtt lehetünk ma, élvezem a napsütést, kedves a mosolyod. 

2, Érints meg másokat, magadat is szeretettel! Mi történik az immunrendszerrel, ha nincs szeretet? Nincs ölelés? Nincs érintés? Az agy olyan kémiai anyagokat, hormonokat termel, amelyek stressz esetén termelődnek. A stresszhormonok pedig erősen gátolják az immunrendszer működését. Régen, amikor a kardfogú tigris elől kellet menekülni, nem volt baj, hogy nem működött épp az immunrendszer, mert először az életedet kellet megmenteni. Manapság az év 365 napján, minden nap ér valamilyen negatív inger.

3, Oldd fel a stresszt! Mint már említettem a stressz olyan hormonok termelődését idézi elő a szervezetben, amely gátolja az immunrendszer működését. Szabálytalan véráramlást okoz, amely aztán különböző betegségek előidézője lehet. Amikor negatív szavakat használsz, haragszol, nincs elég minőségi érintés és pozitív szavak az életedben, akkor nehéz ellenállónak maradni egy ilyen világjárvány idején is, mint, ami most van. 

Hogyan oldható fel a stressz?

Elménk tudatalatti része, állítja Bruce Lipton, és testünk sejtjei tárolják a gyermekkori emlékeket, azokat is, amelyek később betegségeket okozhatnak. Tehát első lépésként érdemes azzal kezdeni, hogy gyógyítsd meg a múltadat. 

Az ÉRINTÉS oldja a stresszt! A szeretettel való ÉRINTÉS pedig még inkább. Erre nagyon jól alkalmazható a Metamorfózis Stresszoldó Érintés, mert szavak nélkül, szeretettel teli simogatással, érintéssel oldódik a tudatalattiban és a sejtekben tárolt családi és negatív mintákon alapuló információ. Sokan számolnak be arról, hogy másnaptól nyugodtabbnak érzik magukat, enyhülnek a betegség tünetei is.

Ha erre nincs mód, vagy nagy a távolság, akkor online is tudunk stresszoldást csinálni, csak te kellesz hozzá és én. Elérhetsz messengeren, telefonon, e-mailen is.

Kiegészítés a COVID2019 vírushoz: a vírus maga egy alacsony rezgésű információ, amelyet akkor kaphatunk el, ha mi is alacsonyan vagyunk. A cél legyen az, hogy bízz a testedben, növeld az szeretet iránti nyitottságodat: pozitív szavak, érintés, ölelés, mosoly, vidámság és HIT!

Csatlakozz az ÉRINTS SZERETETTEL csoporthoz is!

Szeretettel :

Erika

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s