VarázsSzombat Nőknek…?

A nemzetközi Nőnap apropójaból szerveztünk egy nagyon lazítós, klassz női én-idős alkalmat két kedves hölggyel, ami csodásan sikerült.

Sajnos képeket nem készítettem, pedig most milyen jó lenne megmutatni azt a vidám, hangulatos, női csevellyel teli délelőttöt. Színes kendők halmaza, citrom és eukaliptusz illat a levegőben, és közben a kezek tánca.

Igen, mert arcmasszázs is volt. Egy kedves hölgy, aki a lányával jött, megkérdezte tőlem masszázs közben: Ugye ez nem csak olyan sima arcmasszázs? Ez valami terápiás ?

Nos, igen. A terápiás szót inkább nem használnám rá, de mindenképpen azt érezhette, hogy most belelazulhat abba a 20 percbe, az érintés és az illóolaj, a sárgabarackmagolaj tápláló, nyugtató természetességébe…és kizárhatja az élete problémáit, az elmúlt hét fárasztó kihívásait. Húsz percig lebeghet….mert ennyi jár, nekünk nőknek….mert most rajtunk a világ szeme.

Kell a női kedvesség, együttérzés, érintés otthon, a munkahelyen, a barátok körében, mert mi adunk. Ahhoz viszont nekünk is tölteni kell a zsákot, amiből adni tudunk,és erre néha 20 perc is elég.

Közben pedig jött a vidámság, a színek, árnyalatok, arcok, rúzsok…kinek mi áll jobban, mi sápasztja, mi emeli ki az ajkát? Melyik rúzs öltöztet? Nna most aztán kidobalhatom a ruháim felét érzés…de nem baj, mert mindenki öntudatosabban, mosolygósabban, pihentebben ment ki az ajtón, mint előtte!

Már csak ezért is megérte!

Ebből tanulva úgy döntöttünk a lányokkal, hogy havonta rendezünk egy-egy ilyen napot, mert minden nőnek kell alkalom, hogy kicsit kiszakadjon otthonról és támogató, szeretetteljes női közegben pihenjen, töltődjön, kajon és adjon! Gondoltunk a kismamákra is!

Figyeld, hogy mit tartogat a március, április….

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz vagy kérj e-mailben értesítést, de egy, fontos: Ne maradj el, mert megérdemled!

Csodás napokat neked!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s