Aromaterápiás Relaxáló Masszázs Menyasszonyoknak is

Mély relaxációs masszázs Boldog Asszony illóolaj esszenciával, amely a benne lévő mirha, rózsa, jázmin, muskotályzsálya illóolajoknak köszönhetően támogatja a női energiákat.

Sárgabarackmag olajba keverve a masszázs során felszínre hozza a bennünk lévő asszonyi és teremtő erőt. A nárd olaj pedig segít összekapcsolódni spiritualitásunkkal. Ajánlott minden nőnek és asszonynak, aki szeretne saját nőiességéhez közelebb kerülni.

Összehnagolódik általa a lélek és test: illóolajos lábfürdő teljes testmasszázs arc és dekoltázsmasszázs és sresszoldó érintések a kézen, lábon és fejen amit tibeti hangtál hangrezgésével zárunk.

VAGY

Aromaterápiás illóolajokkal és növényi olajjal végzett relaxáló, lazító teljes testmasszázs, amelyhez a talpak és az arc -dekoltázs átmasszírozása is hozzátartozik.

120 perces időtartamú masszázs, ahol az illóolajok idegrendszerre gyakorolt hatását a stressz feloldására megfelelő akupresszúrás pontok érintése is történik , különös tekintettel a lábfejre. AromaZen Esszenciával masszírozok.

Válassz hozzá “Illóolajos Agyagpakolást Ízületre” opciót is. Ha konkrét fizikai, idegrendszeri és egyéb problémád is van, foglalj időpontot AROMATREÁPIÁS Konzultációra.