Aromaterápiás Konzultáció

Az aromaterápia , az illóolajok használata, egy ősi, de egyben nagyon modern gyógymód, mert számos haszna van a mai társadalomban, ahol modern betegségekre nyújt azonnali gyógyírt. (Malte Hozzel)

Az illóolajok az összesűrített életenergiát hordozzák magukban, számos kórokozó hatásait győzik le kellemetlen mellékhatások nélkül és a környezetüket is erősítik.

Aromaterápiás konzultáció keretében, kellemes lábfürdő és egy csésze tea mellett feltárjuk jelenlegi fizikai és érzelmi állapotodat és kiválasztjuk a téged támogató illatokat is. Ehhez kineziológiai izomtesztelést és intuíciót is használunk. Az izomteszt segítségével a tested jelzéseire figyelve választjuk ki és állítjuk össze az egyénre szabott illóolajkeverékedet, és azokat a módszereket (masszázs, kineziológia, metamorfózis, olfaktor terápia) amely támogatni tud téged. Egyéni keveréked otthoni keretek között is segítségedre van, melynek használatát és idejét megebszéljük. A konzultáció során végzünk egy kis szaglásterápiát is, mert az illóolajok leggyorsabban a szaglásunkon keresztül képesek hatást elérni. A konzultáció ára nem tartalmazza a keverékek árait. Panarom illóolajokat, kész termékeket pedig nálam kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Miért jó az aroamterápiás egyéni keverék?

Aromaterápiás konzultáció alatt olyan esetekben kaphatsz segítséget, mint:
– seb és heggyógyítás
– étvágytalanság
– nehéz emésztés,puffadás,hasmenés
– álmatlanság
– érzelmi kimerültség, depresszió, idegi fáradtság
– alacsony ill magas vérnyomás
– visszérgyulladás, pangás
– immunerősítés, influenza, köhögés
– fájdalmak, reuma, gyulladások
– nőgyógyászati problémák
– várandósság..

Az illóolajok a növényekből kinyert folyékony szubsztancia, amely a környezetre adott válaszuk következtében termelődik. A fitoterápiához hasonlóan sokat segítenek minden testi, lelki, érzelmi tünet kezelésében. Hogyan hat az aromaterápia? Akár így is:
gyerekek esetében például fantasztikusan működik az a sebgyógyító keverék,amit akár tisztán is használhatunk. A teafa, geránium és levendula kiváló fertőtlenítő, bőrregeneráló és vérzéscsillapító hatású.

Amikor a fiam kisebb volt, használtuk a sebeire. Az első alkalommal félt kicsit, mert a fertőtlenítők általában csípnek. Meglepődve kiáltott fel: Anya, ez nem is csíp! 😀

A konzultáció lehet élőben, vagy online is , melyekről az alábbi linken tudzsbtájékozódni.

Bővebb felvilágosításért, időpontért,vagy egyéni keverékért hívj ☎️ 0630 6319432 vagy foglalj időpontot :


Minden esetben a #panarom termékeit és #adriennefeller termékeit használom. Számomra fontos, hogy a bőrre felvitt olajok, krémek 100%-ban kemikáliától mentesek és tiszta, terápiás minőségűek legyenek.🌺🌿

#panaromaromaterapeutaintézet #adriennefellercosmetics #panaromillóolajok #marinabeach #masszázsbudapest #masszázsveresegyház #eoryphoto #kineziológiamarinapart #yogaterracestudio #marinapartbudapest #yogaterracestudiomasszazs #veresegyház #aromazenmasszazs #ajándékutalványmasszázs #lelekfenyponthu #kinezilogia #marinapart