AromaTerápiás Speciális Stresszoldó Masszázs

Milyen lenne, ha legalább havonta megadnánk magunknak azt az Én-Időt, ami feltölt és segít a feszültségeket, negatív élményeket elengedni?

Ilyen egy jó masszázs, stresszoldás is. Ugyanolyan ez, mint a heti manikűr vagy a havi kozmetika, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is szépnek kell lennünk. A belülről sugárzó harmónia, béke és szépség tesz minket kívülről is széppé!
Ezért szeretettel  invitállak az AROMAZEN/ AROMATERÁPIÁS illóolajos masszázsra, amely nyugtató, stresszoldó, lélekemelő, fizikai és lelki feltöltődést segítő masszázs. Segíti létünk, energiáink felszínre hozását, újra megtalálását is. Ezzel a lazító, érzelmi blokkoldó masszázzsal lehetőség van a mély relaxációra és a feltöltődésre.
Önmagamhoz híven , természetesen itt is velem dolgoznak a gyógyító energiák, a legtisztább szeretet gyógyító ereje, mint a Metamorfózis Stresszoldáson is.
Ahogy a Metamorfózis Stresszoldó érintésnél már megszokhattátok, itt is használok magas minőségű és magas rezgésű illóolajokat.

A 100%-ban tiszta, vegyszermentes illóolajok 100% tiszta növényi olajba keverve a bőrünkön és szaglásunkon keresztül fejtik ki hatásukat, ezzel is erősítve idegrendszerünk nyugtatását.

Az AROMATERÁPIÁS masszázs pedig egy konzultációval egybekötött speciális relaxáló masszázs, amikor az egyéni igényeknek, fizikai, lelki, érzelmi tüneteknek megfelelően összeállított EGYÉNI ILLÓOLAJ KEVERÉKKEL masszírozom a testet, arcot, talpat.

Az érintés táncba hívja a sejteket, megnyitja a kapukat, fájdalmakat enged el általa a lélek. Milyen jó is annak a gyermeknek, aki minden este masszíroznak, mert megtanulja, hogy ő szerethető és érinthető! Az érintés arra is jó, hogy ahhoz is eljusson ez az üzenet, aki nehezen érti a szavakat, vagy nem szeret beszélni. Az érintésen keresztül kifejezhetjük a másik ember iránti elfogadásunkat, szeretetünket. Felnőttként ezt tudatosabban is kezelhetjük, mert minél többet kapunk, annál többet tudunk adni.
Az AROMAZEN illóolajkeverékek a Földet és világunkat meghatározó 5 elemre épül (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz). A Panarom és Feller Adrienne által megalkotott AROMAZEN illóólaj keverékek tiszta növényi olajba (sárgabarackmagolaj, meggymagolaj, szezámolaj…) keverve készülnek a szerető érintésen alapuló masszázsra.

AROMAZEN illóolajkompozíciók közül intuitívan vagy kártyák segítségével választhatod ki azt a keveréket, amelyre a leginkább szükséged van, amelyben segítségedre lehet az aktuális érzelmi állapotod, vagy fennálló problémád is. Íme néhány példa:
Föld body essence: sejtregeneráló, tápláló és védelmet nyújtó, emésztést támogató keverék, amely oldja az aggodalmat és serkenti a bizalom és együttérzés erejét. Támogatja a Lép és a Gyomor működését.
A Fém essence: energetizál, támogatja az elengedést és megnyit. Segít leküzdeni a szomorúságot és táplálja a hit és remény érzéseit. Segíti a vastagbél és a tüdő munkáját.

Az AROMATERÁPIÁS illóolaj keverékekt pedig a masszázst megelőző lábfürdőzés alatt állítjuk össze a Te igényeidnek megfelelően.

Az illóolajok segítik, erősítik a stresszoldás, masszázs hatását azáltal, hogy belélegezzük, bőrünkre kenjük. A belégzés során az orron keresztül eljut az illat információja az agyba, majd a limbikus rendszerbe, miáltal megnyugszunk, relaxáltabbak leszünk. A belélegzett levegő által az illat molekula kapcsolódik az oxigénhez  és bejut a tüdőbe is. (Kutatások bizonyították, hogy a belélegzett illóolaj már 20-40 perc múlva kimutatható a kilélegzett levegőben.) Masszázs által a bőrünkbe dörzsölve pedig bekerül a véráramba, így belsőleg is kifejti hatását. Megkeresi azt a szervet,amelynek segítségre van szüksége.

Az illóolaj nem más, mint az aromás növényekből kinyert folyékony szubsztancia, amely a növény immunválaszaként keletkezik a környezeti reakcióira. Főbb hatásai:

  • méregtelenítő
  • fájdalomcsillapító
  • gyulladáscsökkentő
  • fertőtlenítés
  • gombaölő
  • vírusölő
  • szélhajtó
  • köptető
  • nyákoldó
  • görcsoldó…

Az aromaterápiát holisztikus és komplementer gyógymódként a nyugati országokban már kórházakban is alkalmazzák az öngyógyító folyamatok beindításának segítésére. Remekül oldja a stresszt és a szorongást.

Teljes testmasszázs tartalmazza a test és a lélek ellazítását, illóolaj keverékes testmasszázst. Hölgyek, urak és gyerekek…családok számára. Néhány példa a teljesség igénye nékül:

Harmonizáló Arc- és dekoltázsmasszázs: tartalmazza a test és a lélek ellazítását, a bőr előkészítését- lemosást, borogatást, majd Panarom illóolaj keverékes arcmasszázst amely fényt ad a bőrnek és erősíti a testet is. Az arc és dekoltázs átmasszírozása, a vállöv és gerinc érintésével, csodálatos gyengéd illóolajokkal, krémekkel, Adrienne Feller natur kozmetikumokkal. Ugyanolyan stresszoldó, sőt mélyebb relaxáló hatása van, mint bármely teljes testmasszázsnak. Facelifting mozdulatokkal. Felemelő női rituálé, amire minden nőnek szüksége van.

Illóolajos frissítő talpmasszázs: tartalmaz egy immunerősítő vagy energetizáló illóolajos lábfürdőt és a talp reflexzónáinak átmasszírozását.

Gyermek masszázs: milyen jó annak a gyereknek, akit rendszeresen masszíroznak. Az érintéssel tudunk nyugtatni, áthangolni, érzéseket kiváltani és közvetíteni, fájdalmat csillapítani és még számtalan hatást kiváltani. Az érintés nélkülözhetetlen a szervezet életben maradásához gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

Gyermekkorban az érintés hiánya visszaveti az egyén egészséges fizikai és lelki fejlődését, és viselkedésbeli zavarokat eredményez felnőttkorban. Az érzés, amit az érintés kivált, olyan alapvető és elsődleges szükséglet melynek feltétlenül eleget kell tenni.
A szeretetet kifejező gesztusok, szavak, mozdulatok nemcsak a gyerekeket, de a felnőtteket is életerővel töltik fel.

A masszázs lehet az egyike azoknak az eszközöknek, melyek ezen igényeknek a kielégítését lehetővé teszik. Ezért a gyermek kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb lesz, szerethetőnek érzi magát és testi, lelki fejlődésében szárnyalni fog.

Havi 1 masszázs, havi 1 stresszoldás, heti 1 illóolajos fürdő és napi 1 testolajos bedörzsölés mindenkinek ajánlott a fizikai, érzelmi, lelki egészség megőrzéséért.

Szeretettel várlak Aromaterápiás Testmasszázsra, Kineziológiai Stresszoldásra és Metamorfózis Stresszoldásra, mert nálam minden masszázs van steresszoldás is. összekapcsolódik.

Az árakat is úgy állítottam össze, hogy támogassa a rendszeres feltöltődést, valamint a masszázs végén megmaradt illóolaj keveréket ajándékba adom otthoni használatra fürdés utáni testbedörzsöléshez.

Bejelentkezés telefonon  06 30 631 9432 vagy KATTINTS A LENTI GOMBRA

Szeretettel:

Erika

Az időpont lemondása 24 órával előtte díjmentes, aznapi lemondás esetén 50%, két órával előtte 100% díj fizetendő. Köszönöm megértésedet!