Mengalír Arcmasszázs Rituálé

Mélymeditációs Arc- Dekoltázsmasszázs Rituálé Adrienne Feller módszer szerint

Tibeti tállal, kristályokkal és egy különleges illóolajkeverékkel történő holisztikus arc- , dekoltázsmasszázs, mely intenzív „áramlat-élményt” nyújt. Kiegészítettem egy finom, stresszoldó talpmasszázzsal is, így igazán különleges élményben lehet részed.

Az Adrienne Feller Mengalír arcmasszázs olyan rituálé, amely a bőr és a lélek számára is kiegyensúlyozást jelent.

A mengalír szankszrit szó, jenetése áramlás.

A masszázs célja ennek az áramlásnak, a flow élménynek a megélése, a test és a lélek összehangolása, harmonizálása. Ennek hatására öngyógyító folyamatok indulnak be, csillapodnak a negatív érzelmek, mint a harag, félelem. A masszőr személye és tiszta szándéka segít megteremteni a test és a lélek összekapcsolódását egy védett közegben, ahol biztonság van, védve érezzük magunkat, szeretettel telitődik a szív. Ezáltal a tudatalattiből felszínre kerülhetnek a megoldatlan, feldolgozatlan problémák is.

Éppen ezért a masszázs hatása lehet egy mély, relaxáló pihentető alvás; lehet egy meditáció, de lehet az is, hogy a bennünk lévő kérdésekre megérkeznek a válaszok.

A kezelést a hangtál rezgésével nyitjuk meg, majd egy csodás illóolajkeverékkel (Mengalír) végezzük az arc átmasszírozását, amelyben fontos szerepe van az aventurin és hegyikristály köveknek is.

Az aventurin masszázspálca hatása gyulladéáscsökkentő, enyhíti a bőrallergiát, pszoriázist és aknét is. Lelkileg segít visszaemlékezni a múltra, segíti a döntések meghozását és megtalálni az okokat.

A masszázshoz használt illóolaj keverék bőrszépítő, ránctalanító, öregedésgátló hatású illóolajokat tartalmaz. Ezek az olajok a bőr regeneráló hatása mellett segítik a lelki utazást is a tisztánlástás, bölcsesség, a vigasz, az önszeretet, az elmélyülés és az elvárás nélküliség állapotának megtapasztalását .

Ehhez az arcmasszázs rituáléhoz idő, csend és alázat szükságes, ezért olyan napokra ajánlom, amikor csak magunkkal foglalkozunk.