Szolgáltatások és Árak

Adrienne Feller Mengalír Arcmasszírozás

Tibeti hangtállal, kristályokkal és Mnegalír esszenciával végzett armasszázs rituálé, amely segíti a flow, az áramlás élményének megtapasztalását. Holisztikus arc- és dekoltázsmasszázs a test és a lélek kiegyensúlyozására.

Aromaterápiás Speciális Stresszoldó Testmasszázs

Természetes, magas terápiás minőségű Panarom illóolajokkal és növényi olajokkal végzett, gynegéd izomlazító masszázs, amely a relaxálás és energiával feltöltődés élményét adja. Hatékony és élményt adó testmasszázs, Adrienne Feller luxus kategóriájú, 100%-ban természetes, professzionális kozmetikumokkal, illóolajokkal és cellulit pakolással

Kineziológiai Stresszoldás

A kineziológia alternatív jellegű holisztikus készség- képesség- és személyiségfejlesztő módszer, amely a test-lélek-szellem egységét ill. ennek harmóniáját segít helyreállítani. 


AROMATERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ ÉS EGYÉNI KEVERÉKEK

Panarom Aromaterapeuta Intézet Okleveles Aromaterapeutájaként segítek abban, hogy az illóolajok jótékony hatását terápiás minőségben, és módszerekkel alkalmazzuk. A testben létrejött egyensúlytalanságokat visszaállítsuk.


Online Stresszoldás és Konzultáció

Kineziológiai stresszoldás , segítő beszélgetés vagy aromatreápiás konzultáció az online térben. Számos vendégemnél alkalmazzuk, aki jelenleg külföldön tartózkodik vagy nincs lehetősége a személyes találkozóhoz. Működik, nagyon is jól, folyamatosan alkalmazzuk. 🙂

Mély relaxációs Masszázs program Menyasszonyoknak is

Ha a Test és Lélek nem működik együtt, akkor  KÁOSZ keletkezik, amely különféle blokkokat okozhat fizikai, mentálisan érzelmi és viselkedésbeli szinteken, amelyek Érintéssel, stresszoldással , illóolajokkal harmóniába hozhatóak.

Arcmasszázsok

Természetes, magas terápiás minőségű Panarom illóolajokkal és növényi olajokkal végzett, gyengéd arc- és dekoltázs masszázs, amely a relaxálás és energiával feltöltődés élményét adja. Hatékony és élményt adó masszázs, Adrienne Feller luxus kategóriájú, 100%-ban természetes, professzionális kozmetikumokkal, illóolajokkal .

ImmunEnne Bebebalzsamozás

Különleges és speciális technikával végzett meleg lávaköves testbebalzsamozó technika. Különösen ajánlott Immunerősítés és Depresszió esetén.