Köszönöm, hogy engem választottál!

Fontos, hogy tudd!

Foglalásodat 24 órával az időpont előtt mondhatod le díjmentesen. Az időpont napján történő lemondás esetés 50%, egy órán belüli lemondás esetén 100% díj fizetendő.

Megértésedet köszönöm!

Szeretettel várlak!

Thank You For Choosing Me!

You can cancel your reservation 24 hours before the date, free of charge. Cancellations made on the day of the appointment will incur a 50% cancellation fee, cancellations made within one hour of the appointment will incur a 100% cancellation fee.

Thank you for your understanding!

Welcome!


Eoryphoto

AJÁNLÓKÁRTYA

Akár tovább adodo másnka, akár te használod fel, 10% kedvezmányt biztosít.


Aromaterápiás Konzultáció

Aromaterápiás konzultáció keretében, kellemes lábfürdő és egy csésze tea mellett feltárjuk jelenlegi fizikai és érzelmi állapotodat és kiválasztjuk a téged támogató illatokat is. Ehhez kineziológiai izomtesztelést és intuíciót is használunk. Az izomteszt segítségével a tested jelzéseire figyelve választjuk ki és állítjuk össze az egyénre szabott illóolajkeverékedet, és azokat a módszereket (masszázs, kineziológia, metamorfózis, olfaktor terápia) amely támogatni tud téged. Egyéni keveréked otthoni keretek között is segítségedre van, melynek használatát és idejét megebszéljük. A konzultáció során végzünk egy kis szaglásterápiát is, mert az illóolajok leggyorsabban a szaglásunkon keresztül képesek hatást elérni.