ÁRAK

Bejelentkezés telefonon 06 30 631 9432 vagy online:

EŐRY fotó

Aromaterápiás Konzultáció:

 • Aromaterápiás konzultáció keretében megbeszéljük és feltárjuk a problémás területeket. Ehhez kineziológiai izomtesztelést és intuíciót is használunk, valamint az illóolajokat.
 • Kiválasztjuk és összeállítjuk az egyénre szabott illóolajkeverékedet, és azt a módszert (masszázs, stresszoldás, ) amely támogatni tud. Egyéni keveréked otthoni keretek között is támogatni segít, melynek használatát és idejét megebeszéljük.
 • A konzultáció ára nem tartalmazza a keverékek és Panarom termékek árát, de kedvezménnyel nálam megvásárolhatók
 • Kellemes lábfürdő és egy csésze tea mellett feltárjuk jelenlegi fizikai és érzelmi állapotodat és kiválasztjuk a téged támogató illatokat is.

Aromaterápiás relaxáló masszázs:

 1. Aromazen Hát, váll, nyakmasszázs 30′
 2. Aromazen Testmasszázs 60′
 3. Aromazen Testmasszázs + Frissítő Talpmasszázs/ vagy arcmasszázs 90′
 4. Aromazen Stresszoldó Masszázs+ Frissitő tlapmasszázs és Arcmasszázs – 120′
 5. Lélekfény Stresszoldó masszázs 80 ‘
  • Saját módszer alapján kidolgozott Aromazen hát és láb masszázs, ahol a lábon stresszoldást is alkalmazunk metamorfózis érintéssel.
 6. Mindegyik masszázs egyéni illóolajkeverékkel is kérhető- aromaterápiás konzultációval

Bérlet:

 • 3 alk. masszázs bérlet – 60 perces : 10 % kedvezmény

A bérletek bármelyik Aromazen masszázsra felhasználhatóak. Az 3 alkalmas bérlet érvényességi ideje 2 hónap. Családon belül másra is átruházható.

EŐRY fotó

Hölgyeknek:

 1. Harmonenne Harmonizáló Fiatalító Arc és dekoltázsmasszázs40′- -Adrienne Feller prémium kozmetikai termékekkel és treápiás minőségi illóolajokkal és növényi olajokkal az arc izmainak finom átmasszírozása, facelifting elemekkel
  • Zöld/Rózsaszín agyagos, illóolajos szépség maszk
  • Karmasszázs .
 2. Kényeztető Arcmasszázs csomag-90′ –
  • Illatos lábfürdővel kezdődik, frissítő talpmasszázs, stresszoldó, relaxáló arcmasszázzsal folytatódik. Dekoltázsmasszázs, zöld agyagos szépségpakolás és karmasszázs jár hozzá Ez a masszázs testet, lelket feltölt, megszépíti a bőrt és MOSOLYT varázsol az arcodra. Mindezt csodálatos illatokkal, minőségi, 100%-ban természetes naturkozmetikumokkal fűszerezve. Feller Adrienne termékekkel es Panarom olajokkal. .
 3. DetoxEnne s- 60 perc
  • nyirok keringést fokozó masszázs .
  • Bérlet: A DetoxEnne kezelés kúraszerű alkalmazásának ajándéka a toxinoktól való megszabadulás testi és lelki szinteken, feszesebb és egyenletesebb bőrfelszín, jobb közérzet.
   • 4 alk. DetoxEnne kúra-bérlet 10%kedvezmény

(A kezelést méregtelenítő kúrák mellé, vagy mint önálló programot ajánljuk az egészség és a szépség megőrzésére.  Egy 4 alkalmas bérlet egy kúra alatt 3x alkalmazható, A kúra maximális időtartama 6 hét. Ideális esetben a 6 hetes kúra felépítése: heti 2 alkalom 3 hétig, majd heti 1 alkalom a következő 3 hétben.)

5. Mélyrelaxációs illóolajos Masszázs 120′Menyasszonyoknak is ajánlott

Mély relaxációs masszázs Boldog Asszony illóolaj esszenciával, amely a benne lévő mirha, rózsa, jázmin, muskotályzsálya illóolajoknak köszönhetően támogatja a női energiákat. Sárgabarackmag olajba keverve a masszázs során felszínre hozza a bennünk lévő asszonyi és teremtő erőt. A nárd olaj pedig segít összekapcsolódni spiritualitásunkkal. Ajánlott minden nőnek és asszonynak, aki szeretne saját nőiességéhez közelebb kerülni. Összehnagolódik általa a női lélek és test:

 • illóolajos lábfürdő
 • teljes testmasszázs
 • arc és dekoltázsmasszázs
 • és sresszoldó érintések a kézen, lábon és fejen
 • amit tibeti hangtál hangrezgésével zárunk

EŐRY fotó

Kismama masszázs

A kismama masszázst ugyanolyan mozdulatokkal és simításokkal végem, mint az Aromazen Speciális Relaxáló masszázst. Ami változik az a testhelyzet: oldalt fekvés, ülve vagy félig ülve masszírozás, mindig igazodva a pocak méretéhez és a kismama szükségleteihez.

 • 60 perces kismama masszázs
 • 3 alklamas bérlet- 60 perces 10% kedvezmény

Gyermek masszázs

A rendszeresen masszírozott gyermekek kiegyensúlyozottabbak, ezért a fejlődésük is kiegyensúlyozottabb. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiba később is helyet kaphat ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak majd el.

 • Testmasszázs -30 ‘ –
 • Junior testmassszázs 12 – 18 éves korig – 60′

Stresszoldás

 1. Kineziológiai oldás 60-80 perc
 2. Kineziológiai oldás és Stresszoldó Masszázs 120 perc –
 3. Lélekfény Stresszoldás és Metamorfózis érintés 50 perc – metamorfózis érintés a talpakon, test energetirendszerének harmóniába állítása és a felmerülő témák átbeszélése, más szempontból megközelítése egyéni módszer alapján.
 4. Online Stresszoldás: egy 60 perc ill. egyéni megbeszélés alapján annyit adj, amennyit saját jól létebe belefektetsz.

Érvényes: 2022.08.01-től …………………………………………………………………….

Bejelentkezés telefonon 06 30 631 9432 vagy a lenti GOMBRA KATTINTVA foglalhatsz időpontot.

AJÁNDÉKUTALVÁNY: Ha nem tudod mivel lepd meg szeretteidet, ajándékozz nekik ÉLMÉNYT: Karácsonyra, Szülinapra ,Nőnapra, Anyák napjára, Pedagógus napra. … FELHASZNÁLHATÓ 3-6 HÓNAPIG.

Szeretettel:

Erika

Az időpont lemondása 48 órával előtte díjmentes, 24 órával előtte 50 % díj fizetendő, aznapi lemondás esetén 100% díjj fizetendő. Megértésedet köszönöm!

AJÁNDÉKUTALVÁNY