Te tudod mi az életed célja?

Mostanában volt szerencsém meghallgatni egy nagyon szép és kedves előadást, ami 4 évvel ezelőtt készült. Az előadó Carol Ann Hontz volt , kineziológus körökben jól ismert, a Montessori iskolák támogatásában, alapításában is segített itt Magyarországon is. Több olvasmányom is összekapcsolódott most bennem ezzel az előadással. Mindegyik szólt kicsit a lélek céljáról, hogy miért is születünk le erre a földre.
Még ha úgy is tűnik, hogy a szüleid nem akartak, vagy csak “baleset” volt a megfoganásod, akkor sem véletlenül vagy itt. Ez mind így volt kitalálva, megalkotva általad. Mindannyian azért választottuk a szüleinket, testvéreinket és körülményeinket, mert valamit meg szeretnénk tanulni. Az hogy ez a valami micsoda, arra nekünk magunknak kell rájönnünk.
 
Ehhez pedig ma már nagyon sok lehetőség áll a rendelkezésünkre. A jóga már nagyon is elterjedt a világon, a meditáció, a stresszoldó technikák és módszerek (kineziológia, metamorfózis terápia, access bars, stb.), olyan emberek, akik Fénymunkások. Ők azok, akik azért vannak itt közöttünk, hogy segítsenek megszabadulni, levetkőzni azokat a régi, öröklött, generációs mintákat, tapasztalásokat, amelyek még mindig visszafognak saját személyes fejlődésünkben. A földi lét célja nem más, mint a Szeretet megtapasztalása, mondja James Van Praagh, aki eltávozott lelkekkel beszélget és közvetíti számunkra üzeneteiket. Egytől egyik mindegyik a szeretetről beszél, bármilyen élethelyzetben vagyunk is.
 
A gond csak az, hogy nagyon nehéz szeretettel gondolni egy másik családtagra vagy emberre, amikor éppen harag, düh és feszültség van a képletben. Ezt úgy tudjuk több-kevesebb munkával elérni, ah elkezdjük először saját magunkat megszeretni. Ez a folyamat pedig kinek hosszabb. kinek rövidebb és fájdalmasabb, de a lényege, hogy elengedd a régi, gyerekkori vagy még régebbi elraktározott negatív énképet, önértékelést. Megbocsájtást magunknak és másoknak azokért a dolgokért, amelyeket velünk tettek ill. mi tettünk másokkal, még ha akaratlanul is.
 
Úgy hiszem az idei év, 2019, sok lehetőséget fog nyújtani ezekhez a feladatokhoz. Ezért azt gondoltam, hogy felajánlom nektek kezdésnek a Feltétel Nélküli Önszeretet programot, amely egyetlen napot vesz igénybe, ha magadra szánod.
 
Sok sikert hozzá és kérlek jelezz vissza, hogyan haladsz, milyennek találod a programot, hogy mindannyian tanulhassunk belőle.
 
Want to add a caption to this image? Click the Settings icon.
 
Tudtad, hogy élő videós meditációkat is szoktam tartani a facebookon? Erre is lehetőséged van péntekenként, vagy szombatonként. Bele is tudsz nézni, van fent már néhány az oldalon. Csodás évet kívánok !
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s