Az Önmunka ideje

Szeretettel köszöntelek a tavasz első meleg napjaiban!
Már nagyon vártam a melegebb napokat, gondolom sokan így vagyunk ezzel a hosszú tél után. Nehezen jött a tavasz, sokunk lelkében is nehezen jön a tavasz, hiszen ezekben a hetekben is inkább a belső, önmunkán van a hangsúly. Kinek-kinek vállalt terhei és megoldandó feladatai szerint.
Éppen ezért , hiszen nekem is van megoldandó feladatom és mély belső munkám, ebben a hónapban az angyalok és gyógyító energiák az Egyéni gyógyításokra helyezik a hangsúlyt. Az áprilisra tervezett csoportos Angyali Érintés meditáció így elmarad, de helyette bátran ajánlom figyelmedbe az egyéni stresszoldásokat, önmunkát, tisztulást bármilyen formában.
Ezzel kapcsolatban szeretnék is átadni nektek ez üzenetet, amelyhez a fényképet is csatoltam:  ” Márk 4:11 Jézus így szólt hozzájuk: “Nektek megadatott az Isten országának titka, de a kívülvalóknak minden példázatokban adatik; -”  tehát az én olvasatomba ez annyit jelent, hogy egyszerűen csak bízzatok a bennetek lakó tiszta gyógyító szereteteben, mert minden ember lelkében benne lakik ez a Szeretet. Ami nem más mint  Mennyei Teremetőnk ereje. Bízzál magadban, hogy képes vagy végig csinálni a feladatokat, mert bármit kapsz azt azért kapod, mert képes vagy rá. Mindig kapsz hozzá segítséget is csak kérni kell és ki kell nyitni a szemed, hogy meglásd, a füledet, hogy meghalld és szívedet, hogy befogadd.
 
Kívánom neked, hogy sikeresen és szeretettel tudd megoldani feladataidat ebben a hónapban is!
 
Ezért szeretettel várlak Én is , egyéni lélekgyógyításokra és stresszoldásokra ebben a hónapban is , ahova telefonon tudsz időpontot kérni 06 30 631 9432 vagy akár e-mailen is.
 
Angyali Érintés csoportos meditáció legközelebb Május 25-én pénteken lesz a szokott időben, 15:30-tól a Lelked Tükre stúdióban.
 
További segítségként szeretném nektek kedves ismerősöm, Munkácsai Gabriella ajánlását is elküldeni nektek, ezt is megtaláljátok a csatolmányban.
Végezetül pedig szeretném nektek tolmácsolni Doreen Virtue szavait Mihály Arkangyalról és arról miben kérhetünk tőle segítséget, általam írt szabad fordításban:
Mihály Arkangyal az Angyali rendek vezetője, héber neve ezért: Aki olyan,mint Isten. A bibliában 4 féle szerepben említik:
1, harcol a Sátánnal
2, megvédelemzi és megmenti a lelkeket a Sátán erejétől
3, segíti Isten gyermekeit, különösen a haláluk órájában
4, elkíséri a lelkeket a Földről és ítélet hoz nekik
 
A katolikus vallásban Mihály Arkangyalt Szent Mihálynak hívják, aki a rendőrség és tűzoltóság de bármelyik “őr” védelmezője. A képeken pont ezért sokszor úgy van ábrázolva, hogy  kardot tart a kezében és egyik lábával rálép a sátánt képviselő alakra.
Tehát bátran kérd segítségét a szükség óráiban, bármilyen apró, de nehéz helyzetről is van szó. Én mindig kérem, hogy tisztítsa meg az utat, amikor járműre ülök, vegyen körbe extra védelemmel, amikor buszon, autóban stb. ülök. Őt szoktam kérni az Egyéni stresszoldásokon olyan éteri kötelékek elvágására, amibe te is beleegyezel, amely már nem szolgálja a tiszta szeretet áramlását kér ember, lélek között. Ajánlom neked is, bátran próbáld ki 🙂
Szeretettel:

Erika

20180410_113316
EZ A RÓZSAKVARC ANGYALKA GYÖNYÖRŰEN SEGÍT DR. AUGUSTO ÚRRAL VALÓ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSBAN A MEDITÁCIÓIMBAN

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s