Angyali Üzenet 2018-ra

Hálásan köszönöm, hogy velem tartottatok az elmúlt hónapokban! Remélem továbbra is tudok nektek új dolgokkal, szeretettel szolgálni.
Ma is kértem egy üzenetet mindannyiunk számára, aki olvassa ezt a levelet, az üzenet pedig csodás módon ugyanaz, mint az előző: “Kérjetek és adatik nektek; keressetek és találtok;  zörgessetek és megnyittatik nektek”  Csatoltam hozzá a fényképet is.
Egyszóval ne adjátok fel az álmaitokat, a céljaitokat, legyen az munka, gyermekáldás, párkapcsolat, belső béke, egészség, betegségből való felgyógyulás, vagy bármi, amit szeretnétek. Kérjetek és megadataik: vagyis küldj fel egy imát minden nap, meditálj 5 percet minden nap a célod érdekében és kérj útmutatást, mi legyen a következő lépés,amit meg kell tenned a beteljesüléshez.

Ehhez szeretnék egy kis segítséget is adni, amit én magam is ebben a hónapban végig csinálok: Emil Coué szerint az agyat 21 nap alatt lehet átprogramozni. Ezt azt jelenti, hogy ha új szokást akarsz bevezetni, vagy a gondolkodásmódodat szeretnéd megváltoztatni, akkor 21 napig mindennap tedd meg azt az egy dolgot, hogy az agyad megtanulja. Van viszont egy trükkje is, ha egyszer is kimarad, újra kell kezdened a 21 napot…kitartást és sok szerencsét!

Január 8-tól 21 napig,minden nap 10 percet meditálok, hogy mélyebben beépítsem az életembe ezt módszert. Ha van kedved tarts velem a Facebookon vagy Instagramon, megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat is.
2018-01-02 11.37.44

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s