Angyalok serege vesz körül, hogy könnyítsen terheiden

heart-669552_1920
Szeretném ha tudnád, hogy ebben a hónapban Angyalok serege vesz körül és arra vár hogy megadd nekik a jelzést, hogy segíthessenek letenni a terheidet, könnyíteni az életeden és gyógyítani a lelki, érzelmi, tudatalatti és fizikai sebeidet, betegségeidet. Szeretnék ha tudnád, hogy itt az ideje elengedni azokat e részeidet, amelyek csak visszatartanak téged, mert túlságosan ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, személyekhez, élethelyzetekhez, betegségekhez. Hidd el hogy hamarosan jön a vigasztalás és életed is új mederbe lép, új energiákkal lesz tele és új lehetőségekkel. Ehhez azonban szükséged van bátorságra és erőre, ami segít szembenézni és elengedni.
A csoportos meditációkon segítek neked abban, hogy az érzelmi részek letisztuljanak szembenézhess velük, felhozd  a
tudatalatti szintről tudatos világodba, mert így sokkal könnyebb elengedni és megbékélni a helyzetekkel. Egyéni beszélgetéseken pedig a hozzátartozó fizikai szintű problémák is enyhülést találnak. Ne feledd: a gyógyulás mindig egyén függő. Az idő tartam és a gyógyulás intenzitása tőled függ. Van, akinek évek kellenek egy probléma elengedéséhez és a megbocsátáshoz, van, akinek elég pár hónap, a hordozott seb mélységétől és a lélek akaratától, ragaszkodásától függően. Ezért arra kérlek ne add fel, légy kitartó, mint ahogy én is teszem, bízva a pozitív kimenetelben. Mennyei Atyánk vagy, akiben Te hiszel, mindig segít.
Saját példámat hozom el neked, hogy megmutassam lehetséges a gyógyulás: több hónapja már, hogy régis ebeket tisztogatok magamban és magam körül, a saját gyermekeim és férjem érdekében is. Ehhez több generációra vissza kellet nyúlnom és gyakorolni a megbocsátást elsősorban magamnak és másoknak is, Aztán persze a fizikai világban is szembe kellett néznem e lelki terhek okozta fizikai gyengeséggel, betegségekkel mind saját magam, mind családtagjaimat érintve. Most már bátran jelenthetem, az út végéhez közeledem!
Hogyan is jártam végig ezt az utat?
Jártam stresszoldásokra, meditációkra, kristályágyra, metamorfózis kezelésre és otthon is napi szinten meditálok a kristályaimmal, vagy anélkül és kérem az Angyalok és Gyógyító Jó Szellemlények segítségét. Eközben teljes étrend változáson mentem keresztül, be kellett építenem több vitamint, amit eddig nem szedtem és igyekszem szeretettel kommunikálni azokkal a családtagjaimmal is, akikre a lelkemben haragot hordoztam, hogy minél szebben és gyengédebben oldjuk meg a feladatainkat és következő életünkben tiszta lappal indulhassunk.
Fontos a külső segítség, sajnos néha nem ismeri fel az ember a szükségességét. Ha eszedbe jut, de halogatod, az is azt jelenti, hogy stresszt okoz számodra a helyzettel való szembenézés. Bízz az ösztöneidben, mert mégis eljut hozzád Őrangyalaid szava és tedd meg Te is a következő lépést a gyógyulás felé!
Egy kedves kilensem mondta, hogy az első egyéni kezelése óta minden este szakít magára 10-15 percet. bezárkózik a fürdőszobába, beül egy kád vízbe és meditációs, lazító zenét hallgat, elmondja a kis imáját és azóta sokkal jobban érzi magát. Jobban is alszik.
Ezért most én is szeretnélek téged inspirálni erre, ezzel a kis, gyógyító zenévelhttps://youtu.be/1iRpa-hi1N4
Szeretetteli Öleléssel!
Erika

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s