Loyolai Szent Ignác – Dom Ignacio

 

 

Szeretném, ha megismernéd azt a szeretettel teli lényt, akivel nap, mint nap együtt dolgozom, hogy segíthessek. Ő Loyolai Szent Ignác. 1491-ben született egy spanyol nemesi családban és gyermekkorát az akkori uralkodó, II. Ferdinánd király, udvarában töltötte. Így felnőve olyan férfi lett belőle, aki szereti a szép nőket, az ételeket és habzsolja az italokat.Természetre is hirtelen haragú volt. A király halála után besorozták őt is a hadseregbe, amikor az egyik csata után megsérült a lába. Hiúságból több műtétnek is alávetette magát, de lábát soha nem sikerült helyrehozni, ezért élete végéig bicegve járt. Hosszú lábadozása alatt a könyvekhez fordult, de amikor már minden könyvet elolvasott a könyvtárukból a vallási témájú könyvek felé fordult. Ez teljesen megváltoztatta gondolkodásmódját és életvitelét. Ellátogatott Montserratba a Fekete Madonna szobrához és a sokszor öngyűlölettel és félelmekkel küzdő Ignác letette a kardját és pajzsát, majd útnak indult. Alamizsnát koldult, folyamatosan imádkozott, vagyonát elosztotta az arra rászorulóknak és megkezdte spirituális munkáját mások felé is. 1450-ben alapította meg a Jézus Társasága nevű szerzetes rendet, mely a mai napi működik.
A brazílilai Casaban őt Dom Ignacio-nak hívják és ő az, aki felügyeli az össze spirituális műtétet, távgyógyítást, szellemsebészeti beavatkozásokat. Ugyanezt teszi itt is, azokon az embereken keresztül, akik vállalták a segítő munkát, mint én is. Tehát amikor nálam jártok egyéni vagy csoportos tisztuláson, meditáción, az ő szeretetét és energiáját érezhetitek rajtam keresztül. Ő segít a kristályok kiválasztásában is.

 

Szeretettel ajánlom a róla szóló filmet, ami idén jelent meg a Jézus Társasága jóvoltából: IGNÁC

 

Kristályenergia:
A gyógyító jó szellemlényeknek hála már a kristályok energiájával is tudok nektek segíteni, ami kiegészítő kezelést jelent a tisztítások alatt. Erről bővebben a honlapon tudtok olvasni, itt: Kristályenergia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s