Csakratisztítás és Angyalok

Ekkor:
A legutóbbi csoportos meditáción és tisztításon Mihály Arkangyallal dolgoztunk és az ő gyönyörű, védelmet nyújtó kékes lila fényével. Az ő segítségével megtisztítottuk az összes csakránkat és feltöltődve mentünk haza. A csakrák tisztítása és karban tartása azért is fontos, mert energiaszintünkért fizikai és lelki szinten egyaránt felelősek. Egy eldugult, bekoszolódott szűrőn nem jut át a víz, ugyanígy vannak a csakráink is. Néha a legkedvesebb ismerősünk is akaratlanul “megbánt” vagy okoz olyan szennyeződést bennünk,  ami negatívan hat a gondolkodásunkra és a csakráink energiaáteresztésére. Ilyen lehet ha valaki megjegyzi, hogy milyen sokat dolgoztál, biztosan fáradt vagy…nehogy túlzásba vidd,   mert ,megbetegedhetsz tőle…vagy túl sovány vagy, biztos alig eszel. Ezzel csak jót akar és kifejezi, hogy törődik veled, de a te gondolatodban akkor is ott lesz a magja ezeknek a negatív gondolatoknak. Ha olyan helyzetben találod magad akár családtaggal, főnökkel, idegennel amikor valami vita van vagy ki kell állnod magadért, megvívni egy harcot, akkor fokozottabban igénybe vesszük az energiáinkat. Ha nincs megfelelően feltöltve, akkor nehezebben viselheted ezeket a kisebb csatákat is. Éppen ezért most megosztok veled egy csakratisztító trükköt, amihez nyugodtan kérj angyali segítséget, akár az Őrangyalodét is. Ő tudja, kihez kell fordulnia.
Színlégzésnek hívják: hunyd be a szemedet és vegyél néhány ellazító légzést, csak lélegezz ki és be anélkül, hogy bármit is akarnál és engedd meg magadnak, hogy elcsendesedj. Néhány légzés után képzeld el a csakráidat magadon színek formájában (alulról fölfelé:,piros, narancs, sárga, zöld, kék, ibolya, lila/fehér). Kezdd el belélegezni először a piros színt, ami a gyökér csakra színe és kilégzésre vizualizáld, hogy minden kosz és negatív dolog kimegy belőle. 2-3 légzés erejéig folytasd. Majd a következő színnel is tedd ugyanezt és menj végig az összes csakra színén. Aztán köszönd meg a segítséget az angyaloknak és élvezd a feltöltött energiaszintedet.
A júniusra szóló angyali üzenetet pedig úgy kértem, hogy mindenki megérthesse, aki ezt a levelet elolvassa: Júniusban meg kell hoznod néhány döntést, de fontos, hogy állj ki a meggyőződéseid mellett és azt tedd, amit helyesnek ítélsz. Ebben bátran hallgassa  megérzéseidre és ne mások befolyásoló véleményére. Ha valamiről úgy gondolod mégsem helyesen tetted, vizsgáld meg a körülményeket és minden érintett nézőpontját. Ehhez bátran kérj segítséget, őrangyalaid és az adott téma angyalai örömmel várják, hogy segíthessenek. A lényeg, hogy legyél nyitott a befogadásra, ami lehet, hogy csak egy kósza gondolat lesz, de az is lehet, hogy egyenesen a szemedbe mondják többször is. Csak figyelj milyen érzést hoz fel benned. Ha egyszerűen tudod, egy biztos belső tudással, hogy ez volt az a megerősítés, amit vártál, akkor ne kételkedj benne, ne engedd az egó félelmének befurakodni a gondolataid közé. Miután megtetted és meghoztad a döntéseidet ne feledkezz meg élvezni az életet! Tölts kis időt egyedül azzal a tevékenységgel, amit a legjobban szeretsz és persze élvezd a nyarat!
Elmesélem a húgom történetét ezzel kapcsolatban: néhány évvel ezelőtt két állás lehetősége is adódott egyszerre és választani kellett. Az egyik itthon lett volna a másik pedig óceánjáró hajón és nagyon nehezen tudott dönteni. A határidő előtt 1 nappal még nem tudta melyiket válassza. Tanácsoltam neki, hogy kérjen angyali útmutatást az ügyben. Másnap reggel arra ébredt, hogy folyik a víz a csillárról. A felső szomszédnál csőtörés volt, de igazából egyik lakásban sem keletkezett jelentősebb kár. Így viszont egyértelműen megkapta azt a jelet, amire szüksége volt. Azóta is hajózik és ennek már 5 éve. Kívánom, hogy neked is ilyen sikeres döntésekben legyen részed a következő időszakban!
Filmajánló: egy brazil film a halál utáni létről és az ott végbemenő gyógyulásokról – Nosso Lar vagyis  Otthonunk. http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/az-otthonunk-nosso-lar-teljes-C60Ss08dXRgdiPKE
Aktuális események és programok:
Június 30-án pénteken kiscsoportos tisztítás, stresszoldás és angyali energiák általi gyógyítást kaphatsz. Helyszín: Lelked Tükre Stúdió Budapest 6.kerület Csengery u. 64 .  Első emelet 6. kapucsengő 13. Díja 3500 Ft. Időtartam a 2 óra 15:00-17:00-ig. Kérlek előre jelezd jöveteledet!
Július 21-én pénteken kiscsoportos tisztítás, stresszoldás és angyali energiák általi gyógyítást kaphatsz. Helyszín: Lelked Tükre Stúdió Budapest 6.kerület Csengery u. 64 .  Első emelet 6. kapucsengő 13. Díja 3500 Ft. Időtartam a 2 óra 15:00-17:00-ig. Kérlek előre jelezd jöveteledet!
Egyéni kezelésre szerdától péntekig van lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján telefonon: 06 30 631 9432
Örömmel venném, ha beszámolnál , röviden vagy hosszan, azokról a tapasztalataidról, amelyeket te éltél át, hogy megoszthassuk mással is. Szívesen venném, ha a nálam töltött idő alatt szerzett élményeidet is megosztanád velem, hiszen minden visszajelzésből tanulhatunk.
Hálásan köszönöm a figyelmedet és hogy végigolvastad a levelet. Legyen számodra bőségben és szeretetben gazdag ez a hónap!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s